上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
344  14.1k

回覆 246# 紫愛_625 的帖子

之前有SL,定義地下情吧!但我單身,感覺同拍拖沒分別,只係不會光明正大拖手!我都想找SL ,閒時遊吓車河陪下飯

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-13 21:05 發表 查看引用來源
大家覺得SL既定義係咩丫
得閒煩下自己, 自己又中意得閒煩下佢既女人,
其實同拍拖冇分別, 不過唔會比人知, 特別係淫夫淫妻, 唔好諗住會發展出d咩, 大家相處開心, 夾到已經好好。
至於扑野, 唔駛下下講自己條野幾, 真係想知既, 市面有把尺專門度JJ, 唔駛起度自吹自鐳
講真9大都好, 條女唔中意既, 都只能講一聲, 無撚用

引用:
原帖由 dragononefifth1 於 2021-5-14 10:20 發表 查看引用來源
因為大部分男人都係性行先
而女人就係心行先
如果攞到女人個心
雙腿就自然會為男人張開
Btw我無行囉
.
大家咁話, GIVE ME 5
唔好氣餒, 人地出得POST搵SL, 係有原因。
拎個心對人, 會有回報啦
搞野既事, 其實你唔出聲, 對方都會想, 諗下點令對方開心已經足夠了

隔左咁耐搵成點呢 :0

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-5-14 01:56 PM 發表 查看引用來源
隔左咁耐搵成點呢 :0
未呀

自從星期二攰爆行動之後
呢幾日活躍度大減
夜晚9點訓到第二日12點都唔夠😭
老啦真係

要繼續潛下浮下咁先🙏🏻🙏🏻

大家體諒下

附件

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-14 15:58 發表 查看引用來源

未呀

自從星期二攰爆行動之後
呢幾日活躍度大減
夜晚9點訓到第二日12點都唔夠😭
老啦真係

要繼續潛下浮下咁先🙏🏻🙏🏻

大家體諒下
但如果真係放假既話, 訓到自然醒都好理所當然阿XD

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-5-14 03:59 PM 發表 查看引用來源

但如果真係放假既話, 訓到自然醒都好理所當然阿XD
我日日都係訓到自然醒 三點不露
只係呢幾日攰到24點都不露推曬所有約會😭
攰到野都食唔落😭😭😭

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-14 16:02 發表 查看引用來源

攰到野都食唔落😭😭😭
可以訓到自然醒都好呀,畀多啲時間自己休息下

引用:
原帖由 yskwok 於 2021-5-14 04:03 PM 發表 查看引用來源

可以訓到自然醒都好呀,畀多啲時間自己休息下
但我又貪玩覺得訓覺浪費曬啲時間😭
好矛盾

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-14 16:02 發表 查看引用來源

攰到野都食唔落😭😭😭
有約會都唔去竟然~~~
不過我自然醒, 最多訓到2點多, 但多數都係1點前就訓醒

((但限於星期日先可以自然醒, 唔似你XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆