上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
344  14.2k

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-14 16:05 發表 查看引用來源

但我又貪玩覺得訓覺浪費曬啲時間😭
好矛盾
玩都算係令自己輕鬆嘅一件事嚟嘅,無衝突

引用:
原帖由 紫愛_625 於 14/5/2021 15:58 發表 查看引用來源

未呀

自從星期二攰爆行動之後
呢幾日活躍度大減
夜晚9點訓到第二日12點都唔夠😭
老啦真係

要繼續潛下浮下咁先🙏🏻🙏🏻

大家體諒下
嘩哈哈哈竟然話會斷骨咁大件事,如果大力坐係咪會同時間殺死兩個人㗎?😬

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-13 21:05 發表 查看引用來源
大家覺得SL既定義係咩丫
可以講乜嘢話題都得… even 唔會或唔想同另一半講。
同埋大家平時可能少見面, 但係都會關心對方, 到見面時會更加珍惜見面嘅時候

其實係咪我講得唔清楚我想搵個點既SL
或者大家對SL定義都唔同 要搵個岩既夾既真係唔易

定係我標準太嚴太高🤣

不過...咁諗..就係因為要搵個岩既好既夾既(有要求 所以先要花多小小時間搵)

引用:
原帖由 holland1988 於 2021-5-14 09:38 PM 發表 查看引用來源

可以講乜嘢話題都得… even 唔會或唔想同另一半講。
同埋大家平時可能少見面, 但係都會關心對方, 到見面時會更加珍惜見面嘅時候
錢💰,車 🛻 樓對我黎講唔重要

我反而著重心靈同溝通

SL就係舒服冇壓力既關係

大家冇隔莫 咩都講 真心 坦坦白白 唔洗估估下

SL 有一定感情 唔太多唔太小 岩岩好(咁先可以好好相處冇壓力同顧慮)

每日都會傾吓聯絡下(其實 如果你對一個人有感情 就會掛住佢 一定會每日都想同佢有交流吧)

可以既一至兩星期至少見一次(唔係得15/30分鐘果種 真係有交流果種)
一個月 起碼食一至兩餐晚飯 好似拍拖咁

Sex方面 大家都顧及對方需要 (應該話 夾既 唔洗特別講太多)一個月 最少都兩三次啦

Sex重要 但食飯見面談情同sex同等重要

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-15 00:29 發表 查看引用來源

我反而著重心靈同溝通

SL 有一定感情 唔太多唔太小 岩岩好(咁先可以好好相處冇壓力同顧慮)

每日都會傾吓聯絡下 ...
正正就係我以前同SL嘅相處模式😄

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-13 21:05 發表 查看引用來源
大家覺得SL既定義係咩丫
SL 定義 大家夾得到,係埋一齊又舒服又咩都傾得

見面時總會帶著激情

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-14 16:02 發表 查看引用來源

我日日都係訓到自然醒 三點不露
只係呢幾日攰到24點都不露推曬所有約會😭
攰到野都食唔落😭😭😭
可以訓到自然醒係一種幸福

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-15 00:29 發表 查看引用來源

我反而著重心靈同溝通

Exactly, 所以搵到一個啱嘅真係好好彩!

引用:

我反而著重心靈同溝通

其實真係好似拍拖咁,要求都差唔多,不過無咁大壓力同責任啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆