上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
344  14.2k

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-6 14:16 發表 查看引用來源
32-38歲男only冇自介唔覆
冇相唔加
希望識到岩既人啦
100%係本人
Ps 除左打左格仔 全部冇p過
個名咁熟,但我超齡

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-5-16 09:37 PM 發表 查看引用來源
順其自然啦,你唔好投入咁多感情會好啲
會悶會dry 哈哈 仲有一個月生日 希望識到啦🤪

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-16 22:58 發表 查看引用來源

祝福你 唔使自慰 可能3p添

引用:
原帖由 紫愛_625 於 16/5/2021 22:58 發表 查看引用來源

雙子座嘅人好矛盾,又想死又唔想死。師妹要諗下究竟你喺呢個揾到啲乜,你所想嘅好明顯唔會喺呢度出現😬

我係巨蟹囉唔該 。。。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-16 11:08 PM 發表 查看引用來源

雙子座嘅人好矛盾,又想死又唔想死。師妹要諗下究竟你喺呢個揾到啲乜,你所想嘅好明顯唔會喺呢度出現😬
Nothing is impossible

但就算有都未必岩

原來以前同你傾過!但不知誰是你!你失戀嘅時候^^可唔可以加返我呀

引用:
原帖由 PC_BOY 於 2021-5-16 11:14 PM 發表 查看引用來源
原來以前同你傾過!但不知誰是你!你失戀嘅時候^^可唔可以加返我呀
你係邊個?

引用:
原帖由 紫愛_625 於 16/5/2021 23:12 發表 查看引用來源

Nothing is impossible

但就算有都未必岩
Never say never.啱唔啱好多時睇時間,睇場合,睇心境,人生就係咁,對嘅時候遇上錯嘅人;錯嘅開始然後一直落去;或者從來冇諗過,但唔知點解就開始咗。揾到,揾唔到,好多事情會發生😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

Never say never.啱唔啱好多時睇時間,睇場合,睇心境,人生就係咁,對嘅時候遇上錯嘅人;錯嘅開始然後一直落去;或者從來冇諗過,但唔知點解就開始咗。揾到,揾唔到,好多事情會發生😬 ...
Exactly 咁先係人生(唔單止感情)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆