上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
344  14.2k

回覆 330# 紫愛_625 的帖子

好多C 兄都好熟星座,但幾熟都好,永遠唔可以 用常理去了解女人

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-17 09:52 發表 查看引用來源

掛住 一個人

巨蟹 同 天蠍 真係有connection

應該話 天蠍 好自然 會吸引 蟹蟹

遇到對的 所有要求都係假

唔需要乎合年齡
唔需要睇咩工作
唔需要靚仔
唔需要諗任何野

感覺 就係咁簡單 ...
原來掛住蝎子,星座真係好神奇

引用:
原帖由 紫愛_625 於 17/5/2021 10:06 發表 查看引用來源

你咩星座?
男人都咁熟星座...
阿星係鬼太鼓座,冇里正經,多口成精,同巨蟹超級唔夾,太多大不同矣😬

引用:
原帖由 yskwok 於 2021-5-17 10:19 AM 發表 查看引用來源

原來掛住蝎子,星座真係好神奇
天蠍有毒 但巨蟹有殼 係12星座唯一唔會俾天蠍毒死 唔怕行近
下次收錢🤣

附件

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-17 10:46 發表 查看引用來源

天蠍有毒 但巨蟹有殼 係12星座唯一唔會俾天蠍毒死 唔怕行近
嘩 係....占星咩 使唔使問米添呀 咁迷信

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-5-17 10:49 AM 發表 查看引用來源
嘩 係....占星咩 使唔使問米添呀 咁迷信
唔係迷信 係分析

12星座邊個防毒?

除咗巨蟹有殼

Btw....我以前 條條仔(正常拍拖果啲 全部天蠍)

種感覺真係04唔同 其他星座(人)無法比

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-17 10:52 發表 查看引用來源

唔係迷信 係分析

12星座邊個防毒?

除咗巨蟹有殼

咁樣你相信所有天蠍座嘅人都係相同性格 唔係掛 咁啱之嘛 我個人覺得咋

引用:
原帖由 紫愛_625 於 17/5/2021 10:52 發表 查看引用來源

唔係迷信 係分析

12星座邊個防毒?

除咗巨蟹有殼

下次再遇到蠍子,記得收埋哂啲羅曼史啦,蠍子雖然有型有格,呷醋可以係星座群入面最勁,中毒針就係因為呢啲問題😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-17 11:03 AM 發表 查看引用來源

下次再遇到蠍子,記得收埋哂啲羅曼史啦,蠍子雖然有型有格,呷醋可以係星座群入面最勁,中毒針就係因為呢啲問題😬
其實....唔需要你「教」同俾意見

引用:
原帖由 紫愛_625 於 17/5/2021 11:07 發表 查看引用來源

其實....唔需要你「教」同俾意見
啱,所以阿星都係收起多樹幹,因為好人通常都似賊,阿星做個笨賊,睇下笑下插下咀俾人話下就算😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆