Del

收藏  |  訂閱
27  14.2k

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-5-7 16:52 發表 查看引用來源

以前論壇年代始終好多人心態純想要人吹水傾計姐
而家年代就...反而好多都係想要成人野多, 唔太會想要吹水之類
難搵好正常 ((外加以前無dating app
而家有APP情況下, 上面好多都有樣既, D人會揀 ...
宜家d apps 明係dating
實係搵食...

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-7 16:55 發表 查看引用來源

咁我都玩下交友app🤣
都要小心,c 姐搵得sl 都係唔想比人知...另外就係app
多數都要比錢

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-5-7 16:02 發表 查看引用來源

聽人講x_cat都得, 但唔肯定
跟pmED 不過FWB真係可遇不可求~

其他好多人而家都用dating APP多, 但APP一定要放自己相就....唔係好多人肯
((何況成日一堆呃人既多過真係想傾/發展既人XD ...
x-cat d 人係另一個層次...😂

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-5-7 17:00 發表 查看引用來源

無點入去望過, 但我見好多post都係9成男性, 女既就....少之有少囧
果到都有d 女仔既,岩唔岩就自己去了解.
果到係分享 搵sm ,多p ,換妻多...

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-7 17:32 發表 查看引用來源

咁有咩app介紹姐
冇啦,我呢d 人夫用apps 只係會加速死亡...

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-7 22:48 發表 查看引用來源

點唔慳先 半島?
我之前個sl 開親都起碼$2000既房 仲要late check out連玩兩日

啲人送iphone ps我都唔要

想食「免費餐」

其他錢都唔慳得咼🤣
哈哈 第一次啪就半島,高質果然係有要求...呢到應該更小選擇😂.
SL/ FWB 需要比錢買唔到既野去經營... 就係時間

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-8 06:09 發表 查看引用來源

I know 有冇睇到staycation group 個「海膽呀叔」🤣
我之前都有睇開酒店...不過呢排疫情嚴重返,冇再睇...
Rosewood 都唔錯

引用:
原帖由 紫愛_625 於 2021-5-10 09:43 發表 查看引用來源

下 想知啲咩?
講下咩係岩既人,例如身型
講下EX 咁

前往最後回覆