上一頁下一頁
發新話題

一段短暫的甜密快樂

收藏  |  訂閱
43  11.5k

引用:
原帖由 04329234 於 2021-5-9 00:37 發表 查看引用來源

而家只係可以咁諗......
屌 想追又冇膽 係到識人黎把7呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-9 07:18 發表 查看引用來源

哈哈哈😄
種種描述都同你好吻合
包括Kathy
據本宮所知有某D場合,你留名都係留 Kathy嘅😏
當然有D係對方聽錯但你個傻妹又唔好意思不停糾正對方😂 ...
🥺 我在妳心目中是這樣的人嗎?會背著老公偷偷在外面約會?

妳就是不放過任何一個機會Jennie Jennie的說我🥺

這都算了 我沒上班 極少會穿黑絲 怎麼可能...
妳也太不了解我了 要不就是故意的😠

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-9 07:21 發表 查看引用來源

男人似乎都中意Rose , 包括我身邊果件
Rose條腿係正嘅但我中意Jennie 可愛得嚟又姣得起🤣
個死仆街係咁話人腿粗,真想屌9佢
嘻嘻我也喜歡Rose
還有Lisa

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-9 12:30 發表 查看引用來源

嘻嘻我也喜歡Rose
還有Lisa
一約....佢兩個好frd 子

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-5-9 07:24 發表 查看引用來源
屌 想追又冇膽 係到識人黎把7呀?
其實樓主都吾係個女仔想要嘅人,追嚟都無意思。呢種事出得嚟玩就預咗。

師兄,係188識女要睇開啲,人哋日日收唔同pm ,慢慢選擇,你就無謂苦等啦,唔好非佢不可,囡又唔係188先有,出面好多女人都識唔到仔,唔好比自己去跳坑,爬上黎,做好自己,操fit ,搵錢,打扮下,到時就係你選人,我可能講得難聽,但係現實就係咁難聽

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-9 10:10 發表 查看引用來源

🥺 我在妳心目中是這樣的人嗎?會背著老公偷偷在外面約會?

妳就是不放過任何一個機會Jennie Jennie的說我🥺

這都算了 我沒上班 極少會穿黑絲 怎麼可能...
妳也太不了解我了 要不就是故意的😠 ...
嘿嘿😁
鬼叫你俾你老公睇我D post, 俾佢知道我中意SM嘅秘密
又寫小說老屈我一腳踏兩船
我仲有一次credit 可以玩㗎 😈

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-9 12:30 發表 查看引用來源

嘻嘻我也喜歡Rose
還有Lisa
唔難理解,呢兩位跳舞確係比較好
你呢D練舞之人中意佢地多D 一D都唔奇

師兄唔好傷心喇
我都試過有咁既情況
最後都係冇結果😭😭

引用:
原帖由 ERUOSTEPBACK3 於 2021-5-9 13:15 發表 查看引用來源
師兄,係188識女要睇開啲,人哋日日收唔同pm ,慢慢選擇,你就無謂苦等啦,唔好非佢不可,囡又唔係188先有,出面好多女人都識唔到仔,唔好比自己去跳坑,爬上黎,做好自己,操fit ,搵錢,打扮下,到時就係你選人,我可能講得難聽,但係現實就係咁難 ...
調返轉啲女女咪一樣唔理性.....你講得啱聽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆