44 12345
上一頁下一頁
發新話題

一段短暫的甜密快樂

收藏  |  訂閱
43  11.5k

一段短暫的甜密快樂

好唔開心,只係想分享下

其實真係無諗過自己會遇到同發生呢件事,我諗返係唔係個天玩我,定係俾份小禮物我,定係罰緊我??

188越黎越無人氣,我諗大家都知,男女比例直頭有人話係99:1,我都當然係相信啦。前身discuss真係可以識到好雲唔同既女仔,但而家真係好難。

我仲記得4月13日,我都幾日無去188,嗰日可能太悶,去左成人徵友區,見到一個女仔出post話想搵人傾計,以前我一直都覺得188已經變成一個唔會有女人會主動出post識人既forum,就算有,講衰啲都係質素比較差既,但嗰日又唔知點解神推鬼X咁pm左你,Kathy,我都係話想搵人傾下計因為工作上真係有時會做到好灰好唔開心。估唔到既係第二日朝早我收到你回既PM。

好快就問左你拎contact, 我同你開始傾計。可能我都衰格,一開頭問你好多你覺得無聊既問題,你之後仲話,如果我再問落去,你就唔會再同我傾。而且我嗰時都有問你,除左我,仲有無其他人add你,其實問黎都多餘,女仔出post就實爆PM,你話add左幾個,啱傾就我同另一個。傾左大半日,唔知點解感覺真係幾好,你串串地,但又會好有反應,唔似係淨係我搵話題你就淨答嗰種....如是者傾到第二日,第三日,知多左好多你表面野,而我都同你講左自己好多黑暗既一面。

到左第三日,即係星期五,我一朝返工搭車就message你,點知你到9:30先覆我,原來係你放假。氹左你好耐,你先俾我同你語音傾左陣。其實雖然係第三日,但感覺真係好好......我唔知啲感覺點黎,但我總係覺得你同其他我之前識既好唔同。言話間,我透露左我想見下你,因為你講左自己住邊,又無人同你食飯,我就借啲意話過黎同你食,當然你一句話,唔會為左我特登換衫落街食飯。其實你知唔知我聽完都會有啲唔開心,我當然知道你會唔想,但你咁講,我又點落台呢?同埋,我都係想見你,先咁講。之後我下午要做野,我地又再text,你話不如星期一俾機會我見你,就陪你返工。我就話兩條線時間唔同,令你覺得我唔想為左見你而走你嗰條線。(其實我點會唔想見你?唔想既話我就唔會話去你度食lunch見下。我其實無乜自信,我本身就唔靚仔,而且進入30之後少左好多運動,身型已經無以前大學時侯咁fit,好驚同你傾左3日咁開心,最後見完我個樣就會消失。所以你當時又誤會左我,我只係無自信見你,而且你知自己都唔差,我更加無勇氣......

最後為左唔想令你唔開心,我就死撐星期一去同你搭地返工,約左8:15頭卡等,你第一眼見你,外型真係好吸引,我敢肯定10個有8個男人都一定會望你,另外兩個一個有女朋友而唔敢望,令一個盲左望唔到。你好瘦,但隻眼都算大,又化左眼妝,even帶住口罩,但我幾肯定你會係一個幾靚既女仔。你著左條one piece裙,再加黑絲,真係好吸引我....成程同你傾搭車,有啲唔自然,可能怕醜,望最多都係望你隻眼,其實想望下你套衫你身形,但又驚俾你發現我望你其他位.....好快到左我地返工既地方,我送左你去搭叮叮,而我就走左,其實你一上車行到最前,我都一直企馬路另一邊望住你,我好想可以繼續陪你搭車,但係我又唔敢,唯有望住你上車,望住架車為止。

之後第二日放工,我又好想見你,我又問你可唔可以同你搭地鐵,你無拒絕我,今次可能第二次,無咁尷尬,望多左你,講多左野,你今日件衫著到勁低,我其實望左兩下。你知我都係一個咸濕既人,雖然你無乜胸,但你依然令我覺得你好性感,我仲嗰時同你講,你究竟有啲咩魔法魔力令我一改以往對女仔睇法。。。到我地去到你屋企個站,你話你陪我等下班車送我走,到最後架車黎,你主動攬左我兩秒。我真係無諗過你會咁做,其實好sweet架!!

故事去到一半,其實我真係好開心,個天好似俾左份好好既禮物我咁樣。。。

同你真係傾左好多野,我地仲講到細個,你初初出黎做野,因為屋企一啲問題,你要日日食M記.....聽到嗰刻個心好唔舒服,好想緊緊咁攬實你,希望你會有好暖既感覺。仲記唔記得有一日,我又陪你搭車,遠處見到你既衣著,我已經俾你深深咁吸引左,你嗰日既衣著,我同你講你98分,你無問點解無100分,不過我個心會想講,我想俾個藉口睇你下次著100分,但其實,你永遠都唔會有100分,因為我一直想見你,你就唔會有100分架,豬!

有次,我話想你陪我,其實我真係無諗過要搞你,自從見左你第一次之後,我知你根本唔係要性嗰種人,所以我真係無諗過要對你做啲咩?我只係想我地有我地既二人空間,我可以攬住你,訓你大脾望下你,同你傾計tum下你笑,我已經覺得好滿足。你話盡量拎假陪我,我聽到真係好開心架......

世事永遠就係咁樣,當你覺得好好,好順既時候,永遠都會有黑暗既日子來臨。。。。。

4月27日,你最後都拎唔到假,我真係知道你有問過同去申請過,最後無得放真係唔係你問題,我唔開心係我真係好期待呢一日,我同我講好down,無心機做野,唔係俾壓力你,我只係想講,我好需要你,好想見你,我先會咁失望。。。。但你反而因為咁樣,消失左!!!

嗰一晚,我個心好亂,我係唔係講錯左啲咩,點解你會唔彩我?我有幾傻你知唔知?我不停去睇個電話,有無message,我同自己講,你跌左個電話,所以先同唔到我講野,你一定會盡快回我,8:00你一定回我message, 仲未有,應該9:00, 10:00。。。。2:00,其實點解仲要呃自己...或者係我嚇親你!我唔應該咁樣去講我唔開心,令你有壓力,我唔敢message你,可能我都預左你唔會回我,我唔想自己再期待。

我曾經諗過去撞你,好想問你發生咩事。就算完,可唔可以話我知點解?但我無勇氣,我越來越覺得會唔會自己一相情願諗多左.....你既質素,我其實就真係襯唔起....呢9日,我諗我聽左300次以上既飛鳥和蟬,點解你既出現會令我聽到呢首歌,我一聽就會諗起你.....

今日,我send左個message俾我,嗰一刻好開心。你無唔記得我,你仲有回我,你問左我好多問題,我都有答你,但到最後结果都係一樣,你又再次消失左.......

唔知你仲記唔記得,我同你講過,我地呢啲工程師,最唔識就係講野,有時想表達啲野都表達唔到.....可能你見到我講左啲咩,你又諗錯左方向。

我真心想同你講下面既野。

正如你所講,你驚我鐘意你,又可能驚自己鐘意我,其實聽到已經好開心。多謝你曾經驚自己鐘意我,起碼唔係憎我先,我個心已經好好多。但係你驚我鐘意你,所以選擇消失我估你都未必對我好有感覺。如果一個女仔對我有感覺,佢唔會捨得我唔開心,我既朋友咁樣講。

同埋,我係真係無一刻有諗過俾壓力你。可能我自己做左啲野同講左啲野,連我自己都唔知之下從而令你有壓力既話,我想同你講聲對唔住,我真係唔係有心架。

你問我我想點,其實我真係好想keep住落去,或者呢個答案唔係你想要既,所以你選擇再次唔回我消失。

最後,多謝你俾我呢23日既故事。雖然好短暫,但我真係好sweet。就算我自己會錯意都好啦,無你既出現,我都唔會有會錯意既機會。陪你坐叮叮, 你攬左我既兩秒,你摸左我塊面一下話我可愛,呢啲我都會記住。好多謝你俾左咁甜既一幕我!

謝謝你的分享

緣來緣去,施主請放下啦。🙏

引用:
原帖由 04329234 於 2021-5-8 01:07 發表 查看引用來源
好唔開心,只係想分享下

其實真係無諗過自己會遇到同發生呢件事,我諗返係唔係個天玩我,定係俾份小禮物我,定係罰緊我??

188越黎越無人氣,我諗大家都知,男女比例直頭有人話係99:1,我都當然係相信啦。前身discuss真係可以識到好 ...
ching 你完全做錯晒, 包括埋e個post.

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-5-8 01:07 發表 查看引用來源
好唔開心,只係想分享下

188越黎越無人氣,我諗大家都知,男女比例直頭有人話係99:1,我都當然係相信啦。前身discuss真係可以識到好 ...

大眼
one piece裙
Kathy
齋吹水
高唔高㗎?
會唔會有D似 Jennie - blackpink 入面果件?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-5-8 14:26 發表 查看引用來源

ching 你完全做錯晒, 包括埋e個post.
點解呢?
做唔做錯又點,都已經咁樣,我只係想講出我既感受。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-8 15:55 發表 查看引用來源

大眼
one piece裙
Kathy
齋吹水
高唔高㗎?
會唔會有D似 Jennie - blackpink 入面果件?
165cm, 佢真係靚女,不過算啦。。。
唔知邊個jennie

已閱,兩秒身體接觸當賺咗。

唉,師兄嘅貝塔男病情嚴重,如果唔戒除呢啲徵狀,人生流流長,只會都係遺憾。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-8 17:38 發表 查看引用來源
唉,師兄嘅貝塔男病情嚴重,如果唔戒除呢啲徵狀,人生流流長,只會都係遺憾。
貝塔男即係咩?

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆