一段短暫的甜密快樂

收藏  |  訂閱
6  11.5k

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-5-8 01:07 發表 查看引用來源
好唔開心,只係想分享下

其實真係無諗過自己會遇到同發生呢件事,我諗返係唔係個天玩我,定係俾份小禮物我,定係罰緊我??

188越黎越無人氣,我諗大家都知,男女比例直頭有人話係99:1,我都當然係相信啦。前身discuss真係可以識到好 ...

大眼
one piece裙
Kathy
齋吹水
高唔高㗎?
會唔會有D似 Jennie - blackpink 入面果件?

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-5-8 16:15 發表 查看引用來源

165cm, 佢真係靚女,不過算啦。。。
唔知邊個jennie
左二不過應該高過165

附件

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-5-8 19:37 發表 查看引用來源

我個人覺得我個女主角靚啲
明白
我都覺得我老公型過劉華+梁朝偉㗎 😆

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-8 20:15 發表 查看引用來源

😡😡😡
哈哈哈😄
種種描述都同你好吻合
包括Kathy
據本宮所知有某D場合,你留名都係留 Kathy嘅😏
當然有D係對方聽錯但你個傻妹又唔好意思不停糾正對方😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-5-9 00:07 發表 查看引用來源

Rose 都真係好靚女。鬼妹仔味 👍🏻
☺️
男人似乎都中意Rose , 包括我身邊果件
Rose條腿係正嘅但我中意Jennie 可愛得嚟又姣得起🤣
個死仆街係咁話人腿粗,真想屌9佢

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-9 10:10 發表 查看引用來源

🥺 我在妳心目中是這樣的人嗎?會背著老公偷偷在外面約會?

妳就是不放過任何一個機會Jennie Jennie的說我🥺

這都算了 我沒上班 極少會穿黑絲 怎麼可能...
妳也太不了解我了 要不就是故意的😠 ...
嘿嘿😁
鬼叫你俾你老公睇我D post, 俾佢知道我中意SM嘅秘密
又寫小說老屈我一腳踏兩船
我仲有一次credit 可以玩㗎 😈

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-9 12:30 發表 查看引用來源

嘻嘻我也喜歡Rose
還有Lisa
唔難理解,呢兩位跳舞確係比較好
你呢D練舞之人中意佢地多D 一D都唔奇

前往最後回覆