上一頁下一頁
發新話題

男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
119  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-28 10:10 發表 查看引用來源

阿蛇唔爆粗確係唔多自然喎。正如小弟爆粗,查實亦怪怪地。但入鄉隨俗,大家好似啱嘴形啲。又,做咩唔爆得粗,今日大王皇誕特典?

講開剪髮,今次疫情,小弟唯一得著,就係學識染髮同埋自己剪髮。原來都唔係太難。後悔冇早啲染!
...
唔關大王事 佢先唔care 啦
睇唔到樓上jennie 姐發惡咩? 話要調教我做個好人妻, 行為似返個女人...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 12:29 PM 發表 查看引用來源

唔關大王事 佢先唔care 啦
睇唔到樓上jennie 姐發惡咩? 話要調教我做個好人妻, 行為似返個女人...
莫非...阿蛇好事近?抑或已經升格做咗正妃?

行為、外表似返個女人確係好重要,但思想可以繼續保持麻甩。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-28 17:08 發表 查看引用來源

莫非...阿蛇好事近?抑或已經升格做咗正妃?

行為、外表似返個女人確係好重要,但思想可以繼續保持麻甩。
人家已經是皇后了 😁
天下間最最最美的皇后
不過也就因為這樣 我才要冒死勸諫她 希望她行為上淑女一點

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-28 20:26 發表 查看引用來源

人家已經是皇后了 😁
天下間最最最美的皇后
女中豪傑~麻甩婆😅😅👍👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-28 20:32 發表 查看引用來源
女中豪傑~麻甩婆😅😅👍👍
什麼麻甩婆 不許你這樣說她😡

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-29 10:00 發表 查看引用來源

什麼麻甩婆 不許你這樣說她😡
🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-28 10:26 PM 發表 查看引用來源

人家已經是皇后了 😁
天下間最最最美的皇后
恭喜哂喎,阿蛇。好嘢呀你,搞掂咗大王!

幾年前,小弟睇咗阿蛇一片長文,一時興起寫咗一段音樂。基本上係描寫蛇乸(一條姣而且毒嘅白眼鏡蛇!)勾引蛇公,先色誘,後交配,最後成功KO咗蛇公!

嗰時覺得太垃圾,不了了之。而家搵返出嚟,cheap cheap地當做送禮。

祝娘娘婚後恩愛,早懷龍種!

https://soundcloud.com/guthrie911/dance-of-the-queen-cobra

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-29 18:02 發表 查看引用來源

恭喜哂喎,阿蛇。好嘢呀你,搞掂咗大王!

幾年前,小弟睇咗阿蛇一片長文,一時興起寫咗一段音樂。基本上係描寫蛇乸(一條姣而且毒嘅白眼鏡蛇!)勾引蛇公,先色誘,後交配,最後成功KO咗蛇公!

嗰時覺得太垃圾,不了了之。而家搵返出嚟,cheap ...
射射
我覺得ok 喎, 一d 都唔垃圾
雖然唔係好理解音樂點樣描述故事, 但好聽就得啦
我發覺呢度唔少人都中意收收埋埋囉...
之前有膽小怕醜一開頭係咁話自己表達能力唔好講o野一99 o既小妹妹, 係咁依睇幾套av 就寫女同小說寫到鬼咁逼真仲感動死人...
宜家又一隻咁富藝術細胞o既麻甩狗公原來曉作曲o既,
我呢d 粗人冇咩事都係先行退下, 無謂出醜啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-31 02:19 PM 發表 查看引用來源

射射
我覺得ok 喎, 一d 都唔垃圾
雖然唔係好理解音樂點樣描述故事, 但好聽就得啦
我發覺呢度唔少人都中意收收埋埋囉...
之前有膽小怕醜一開頭係咁話自己表達能力唔好講o野一99 o既小妹妹, 係 ...
我都一直懷疑引版有唔少真人不露相嘅勁人。不過小弟唔算,我只係獻醜啫。

由一個完全唔識中樂樂理嘅人搞中國音樂,正如一個唔識SM嘅人(如小弟)學人玩SM,效果就係咁九唔搭八。

娘娘不妨試吓以此曲作床第之禮嘅背景音樂,或者可以感受到小弟創(老)作時嘅諗法(而且可能會幾過癮)。

譬如,臨尾有段頗為激動嘅二胡,小弟係幻想受緊藤刑嘅娘娘痛極發出淒厲嘅哀號。然後,隨住呻吟聲、淫叫聲,大家好快就高潮咗。就係咁!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-11 12:36 發表 查看引用來源

苦幹?
指男生還是女生?

其實我只是好奇 為什麼忽然吮了數十下 就射了出來
感覺有點可惜而已
口交會。我老公唔鍾意我含佢因為好快射。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆