上一頁下一頁
發新話題

男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
119  8.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 11:21 發表 查看引用來源
嘩.....淨係瀨... 都要15-20分....會瀨到塊閪都甩皮呀
咁你插半粒鐘支o野又會唔會愈磨愈幼?!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 11:21 發表 查看引用來源
嘩.....淨係瀨... 都要15-20分....會瀨到塊閪都甩皮呀
日子有功, 時間耐咗就會瀨甩咗 d 黑色,回復粉紅包包。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 11:38 發表 查看引用來源

咁你插半粒鐘支o野又會唔會愈磨愈幼?!
咩呀....插半粒鐘條嘢會紅晒....赤赤地....疴尿忍忍作痛架

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 11:40 發表 查看引用來源

日子有功, 時間耐咗就會瀨甩咗 d 黑色,回復粉紅包包。
所以亞蛇要人瀨咁耐

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 11:53 發表 查看引用來源
所以亞蛇要人瀨咁耐
省鑊咩屌~

咁其實亦都要從一開始講起...
就係奶之前本宮要俾人打o架! 咁痛苦之後當然值得慢慢享受返一陣啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 12:00 發表 查看引用來源

省鑊咩屌~

咁其實亦都要從一開始講起...
就係奶之前本宮要俾人打o架! 咁痛苦之後當然值得慢慢享受返一陣啦
嘻嘻....你講緊前戲...我地講緊屌入去隻閪到几耐呀....亞蛇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 11:13 發表 查看引用來源

梗係辦好啦, 仲未好就真係仆街了
話時話有個 change of plan... 就係商議過後呢, 未來老公仔話之前果個"儀式"有d 血腥喎
應該會用另一樣o野代替....

就係後面o既第一次俾佢

話時話衰鬼最近仲有冇 ...
啊... 那就好了
妳知道我剛聽到妳形容那個念頭時多麼的擔心妳 太恐怖了 像酷刑一樣的殘忍...
但那是妳們之間的私密事又不好發表太多作為外來人的意見

只是後面第一次... 也實在挺痛的 妳也該有點心理準備
不過我覺得妳可以的 畢竟我都行

最近嘛.. 也個多星期前了 這玩意不敢太頻密
網上說的太嚇人... 什麼會失禁的....

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-12 12:21 發表 查看引用來源

啊... 那就好了
妳知道我剛聽到妳形容那個念頭時多麼的擔心妳 太恐怖了 像酷刑一樣的殘忍...
但那是妳們之間的私密事又不好發表太多作為外來人的意見

只是後面第一次... 也實在挺痛的 妳也該有點心理準備
不過 ...
我老婆飲大咗就試過自己座上來入後面,唔夠十妙...就話太大碌頂唔順....

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 12:09 發表 查看引用來源
嘻嘻....你講緊前戲...我地講緊屌入去隻閪到几耐呀....亞蛇
我也覺得你們剛剛是在問她前戲會給人口交多久啊...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-12 12:25 發表 查看引用來源

我也覺得你們剛剛是在問她前戲會給人口交多久啊...
最先系講屌几耐,咁我話15至20分鐘最理想,但亞蛇話要人瀨閪都要15分鐘...咁囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆