中佬的往事回味 (3.5)

收藏  |  訂閱
32  11.1k

引用:
原帖由 pineapple006 於 11/5/2021 22:32 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 更年大叔 於 2021-5-11 22:25 發表 查看引用來源

每個人節奏唔同,有人覺得夠了,要再去下一站。相反對方覺得未夠,會死心不息。

大叔同意唔好拖拖拉拉,但如果搵到個 ...
菠蘿師兄所講亦都有道理,每個人嘅時間唔同,亦都未必人人能夠明白。快樂過,互相關心過,記掛過在心頭,足矣。😬

多謝多謝!多謝多謝!

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-5-11 14:01 發表 查看引用來源
又到大叔講故事

見到咁多版友係度呻,同舊SP/SL 無再聯絡,確實係好可惜。
但退後一步諗,是緣還是孽,放過人同時放過自己? 離離合合本是正常。

留得喺188 既男男女女,都有一顆寂寞的心,大叔又想借機出下文,同大家談談情說說性 ...
其實大叔同人妻May 一直都保持聯絡,不過大家各有羈絆,工作繁忙,所以保持住2-3 個月先見一次。

男人大部分都要「性」字行頭,大叔都係,但能成為密友大概總帶著愛,你叫大叔只係諗性,大叔一定畀唔到反應對方。
大叔遇過既女人,全部都係先重情。而思念對方既感覺,確實係性入面好重要既原素。

有啲時候,諗住只係夠時間約食餐飯,但最終都係去左酒店食。可能真係太耐無見,阿May 平時又無人餵,佢都好落力的。
一直以黎,我都只係以為佢對於普普通通既性愛就已經滿足,殊不知⋯

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-5-12 07:13 發表 查看引用來源

其實大叔同人妻May 一直都保持聯絡,不過大家各有羈絆,工作繁忙,所以保持住2-3 個月先見一次。

男人大部分都要「性」字行頭,大叔都係,但能成為密友大概總帶著愛,你叫大叔只係諗性,大叔一定畀唔到反應對方。
大叔遇過既 ...
對方有特別要求?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 07:23 發表 查看引用來源
對方有特別要求?
不如大家又俾啲幻想,估下阿May 想要乜嘢?

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-5-12 07:38 發表 查看引用來源

通常女人有兩個要求
1要錢
2名份

引用:
原帖由 更年大叔 於 12/5/2021 07:13 發表 查看引用來源

大叔遇過既 ...
明白大叔師兄嘅想法😬

引用:
原帖由 更年大叔 於 12/5/2021 07:38 發表 查看引用來源

如果係性之類嘅話,就有可能係露出,調,性虐或者多人,情趣可以好多唔同嘅要求,要睇當時人有咩想法😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 07:57 發表 查看引用來源
通常女人有兩個要求
1要錢
2名份
Man 兄既答案,好現實,無曬幻想既空間。 😂

就好似警匪片,挾持人質既匪徒都係得2 個要求。

1) 要3000 萬不連號碼既現金,入落2 個旅行袋度。

2) 要架入滿油既直升機呀

最後,匪徒通常既下場係悲慘既⋯。😂😂😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-5-12 08:35 發表 查看引用來源

Man 兄既答案,好現實,無曬幻想既空間。 😂

就好似警匪片,挾持人質既匪徒都係得2 個要求。

1) 要3000 萬不連號碼既現金,入落2 個旅行袋度。

2) 要架入滿油既直升機呀

最後,匪徒通常既下場係悲慘既⋯。😂😂😂 ...
通常都是以上這兩項會令男人頭痛,其他的男人都可以滿足到的🤭

前往最後回覆