誠心向各位討教...

收藏  |  訂閱
33  3.1k

誠心向各位討教...

Q.QP.混合過關三串七...三場中曬Q...到底可收到幾錢(10元注計)...
第一關: Q. 派 1358元. QP.派 459元。

第二關: Q. 派 166元. QP. 派 61元。

第三關: Q. 派 222元. QP. 派 80元。

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-5-15 14:41 發表 查看引用來源
Q.QP.混合過關三串七...三場中曬Q...到底可收到幾錢(10元注計)...
第一關: Q. 派 1358元. QP.派 459元。

第二關: Q. 派 166元. QP. 派 61元。

第三關: Q. 派 222元. QP. 派 80元。 ...
🤤3串7正Q+位置Q 係26注(26條飛)喎?
初步睇會差百幾萬咯.

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-15 15:10 發表 查看引用來源

🤤3串7正Q+位置Q 係26注(26條飛)喎?
單棍Q.QP.的確係26注
事原上次賽馬日(第71次)有朋友R6.R7.R8.連續三場捉正三場熱馬做膽拖「慳本法」的三腳三場都中左Q.可惜祇係單場中無玩過關...大叫走寶...前幾個月我賽前親眼見過一條飛...買Q.QP.三串七總投注額係1000000元的...如果係喱個大戶就有資格買Q.QP.一膽拖三腳注數係10元注342注...

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-5-15 15:47 發表 查看引用來源

單棍Q.QP.的確係26注
事原上次賽馬日(第71次)有朋友R6.R7.R8.連續三場捉正三場熱馬做膽拖「慳本法」的三腳三場都中左Q.可惜祇係單場中無完丈過關...大叫走寶...前幾個月我賽前親眼見過一條飛...買Q.QP.三 ...
大約如下:
[attach]40051337[/attach]

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-15 16:20 發表 查看引用來源

大約如下:
嘩:咁勁!所以我經常講賽馬投資絕對好過做任何生意

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-5-15 18:30 發表 查看引用來源

嘩:咁勁!所以我經常講賽馬投資絕對好過做任何生意
可惜我未能體會😑😟😒

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-15 19:04 發表 查看引用來源

可惜我未能體會😑😟😒
所以跑完之后好后悔冇買到Q/PQ過關:

金津一号+印水纸$451
红旺+纪利雄星$166/61.5
文明之星+激賞$235

發發發🙈

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-15 19:16 發表 查看引用來源

所以跑完之后好后悔冇買到Q/PQ過關:

金津一号+印水纸$451
红旺+纪利雄星$166/61.5
文明之星+激賞$235

發發發🙈
其實單棍就更加要買過關

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-5-15 21:47 發表 查看引用來源
其實單棍就更加要買過關
因為輸到PK,直落冇錢收,犯本下只能博WP過關,
差不多两舊水P印水纸跑出后仲要等過關,紀利雄星叫哂救命都追唔切過得P,呢個時候條過關都係得七舊水收返,所以再買激賞WP才两舊水.....

不過,大家一直買下去就等一次機會出現卜到正🀄🀄🀄

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-15 22:28 發表 查看引用來源

因為輸到PK,直落冇錢收,犯本下只能博WP過關,
差不多两舊水P印水纸跑出后仲要等過關,紀利雄星叫哂救命都追唔切過得P,呢個時候條過關都係得七舊水收返,所以再買激賞WP才两舊水.....

不過,大家一直買下去就等一次機會出現卜 ...
請問各位有乜心水提供😌🤗.…
我就買咗:
R1 : 4/7/9 位置Q過 R2 : 1/9 Q+位置Q
R4 : 2/7/13 Q+位置Q.

前往最後回覆