誠心向各位討教...

收藏  |  訂閱
33  3.1k

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-19 12:23 發表 查看引用來源
今晚買全心全意雷公鑿博黄俊開齋😜
咁就留意下...

R1. 2 拖 11~6~12

R6. 10 拖 3~1~6

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-15 22:28 發表 查看引用來源

因為輸到PK,直落冇錢收,犯本下只能博WP過關,
差不多两舊水P印水纸跑出后仲要等過關,紀利雄星叫哂救命都追唔切過得P,呢個時候條過關都係得七舊水收返,所以再買激賞WP才两舊水.....

不過,大家一直買下去就等一次機會出現卜 ...
19/5今晚主力 R 8 : 3 飛凡😌

回覆 22# 月影偷情 的帖子

今日輸少當赢。。😜

回覆 7# 晚間粗俗的馬 的帖子

C兄,有乜好介紹?……

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-5-15 14:41 發表 查看引用來源
Q.QP.混合過關三串七...三場中曬Q...到底可收到幾錢(10元注計)...
第一關: Q. 派 1358元. QP.派 459元。

第二關: Q. 派 166元. QP. 派 61元。

第三關: Q. 派 222元. QP. 派 80元。 ...
唔係好識計混過, 睇落好似有 135 萬左右, 中就怨冇買到, 呢啲冇得恨, 繼續努力吧 !

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-22 23:24 發表 查看引用來源
C兄,有乜好介紹?……
田泰安騎師王由13倍>11倍>8.5倍,係咪有啟示呢?!

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-23 10:45 發表 查看引用來源

田泰安騎師王由13倍>11倍>8.5倍,係咪有啟示呢?!
唔多似。
剩係留意到蔡厩的重兵R 4 : 9 奇兵 Win.
果然R 1 就Win比你睇😑…另外姚厩睇好R 3 /R 10 兩場。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-23 13:14 發表 查看引用來源

唔多似。
剩係留意到蔡厩的重兵R 4 : 9 奇兵 Win.
果然R 1 就Win比你睇😑…另外姚厩睇好R 3 /R 10 兩場。
蔡厩第四場已經有3Win了😑👍🏻👍🏻犀利!

回覆 28# 月影偷情 的帖子

田泰安仲有糊叫。。。。

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-23 16:25 發表 查看引用來源
田泰安仲有糊叫。。。。
買左$20試下。。。。。

附件

Screenshot_20210523-162613_Racing Touch.jpg (100.69 KB)

Screenshot_20210523-162613_Racing Touch.jpg

前往最後回覆