上一頁下一頁
發新話題

浮沉三角錯 全篇完 (10/31)

收藏  |  訂閱
458  20.4k

所需閱讀權限 1
wait your 2nd part bro~~~

引用:
原帖由 cyrus88hk 於 2005-9-29 03:55 PM 發表
巴打,你會唔會搞搞下控制唔到自己沉船架,我睇完覺得你好危喎
囡囡B 可能易令我沉D , 因為真係120% 女友FEEL
佢唔係言語令人沉, 係行動...
不過咁耐以來我都控制得到自己未沉過
囡囡A 接觸多, 電話聯絡多
過夜果晚都係成差不多兩點
未一齊出去行街或唱K過, 未知

等緊你下半集呀~~~~

寫得唔錯,想知發展~

慘在囡囡B都話囡囡A好鐘意我
上次去到佢店門口坐 同個MAMI 傾下
同囡囡B 就過來抱住我同鍚我
話特登做俾囡B睇
囡a當時故作嬲我, 連過都唔過來

120%女友feel就死得啦,你沉左一半啦

引用:
原帖由 cyrus88hk 於 2005-9-29 04:02 PM 發表
120%女友feel就死得啦,你沉左一半啦
食飯果時仲係食半殘癈餐
我覺得自己有D沉的感覺
但係返到香港就無野

羅湖橋猶如奈何橋, 100% agree ~~ thanks for your sharing ~~

請問係唔係沙咀呀?

唉,我都遇過,佢好坦白,都唔明

你既然做呢行,點解又要我對你專一,你又唔可以對我專一?

我曾經問過佢叫佢跟我,佢話感情要慢慢談談

不能立即跟我走,之後又話我天真,唔係咁簡單

咁我唔想你日日接客,但你聽我說要找第二個就快

哂顛咁,最後搞到不開心收場

當然講緊我既深田恭子,都唔明佢地諗乜的

我問過佢話你日日上班都可以中意我嗎?

佢話一樣的,

可能做呢行既女仔都可以控制到自己個心啦

真係當工作,上班,心依然可以中意第二個人

如果唔係都唔會養狼狗啦,但我就接受唔到佢咁樣!

但係我想再見到佢啊....:'):')

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-9-29 03:49 PM 發表

影左好多
但答應佢地唔POST
上次朋友POST囡囡張俾囡囡知道左
所以都係唔POST 好D
兩個都係我杯荼
其中一個有初戀FEEL
or 你post 相.. 遮住隻眼.. or 口囉.. 睇唔睇得相呀.. 咁.. :smile_02::smile_02:

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-9-29 03:49 PM 發表

影左好多
但答應佢地唔POST
上次朋友POST囡囡張俾囡囡知道左
所以都係唔POST 好D
兩個都係我杯荼
其中一個有初戀FEEL
同意你唔POST

唔理你沈唔沈

真係有D喜歡對方既唔好POST

我一直唔POST我個囡囡因為我太喜歡佢

上一頁下一頁
發新話題