上一頁下一頁
發新話題

浮沉三角錯 全篇完 (10/31)

收藏  |  訂閱
458  20.5k

所需閱讀權限 1
引用:
原帖由 yukata 於 2005-9-29 04:17 PM 發表
請問係唔係沙咀呀?

唉,我都遇過,佢好坦白,都唔明

你既然做呢行,點解又要我對你專一,你又唔可以對我專一?

我曾經問過佢叫佢跟我,佢話感情要慢慢談談

不能立即跟我走,之後又話我天真,唔係咁簡單

咁我 ...
我好少去諗, 佢地對我係真定假..
同佢一齊時對佢地好D, 講到明唔係愛係鐘意

或俾多少少錢佢, 但佢地唔收我貼士..

果度D女女多數被人控制, 很少部份有自己自由
有D無借佢地錢都會被控制..
仲有好多種拆賬方式

引用:
原帖由 yukata 於 2005-9-29 04:21 PM 發表

同意你唔POST

唔理你沈唔沈

真係有D喜歡對方既唔好POST

我一直唔POST我個囡囡因為我太喜歡佢
我唔POST一來因為我承諾過
二來都有D自私
因為應該都係好多人杯茶
佢地入鐘率都好高

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-9-29 04:23 PM 發表

我好少去諗, 佢地對我係真定假..
同佢一齊時對佢地好D, 講到明唔係愛係鐘意

或俾多少少錢佢, 但佢地唔收我貼士..

果度D女女多數被人控制, 很少部份有自己自由
有D無借佢地錢都會被控制..
仲有好多 ...
我最唔想聽到就係囡囡本身係唔自願

唔係自由,呢點我最難接受

想起我個囡囡,可能都係唔能夠話走就走

佢地對人歡笑個陣覺得冇乜野

背人真係會垂淚...?真係唔想知....

當你想那個囡囡對你的感情是真是假的時候, 就是沉船的第一步。

引用:
原帖由 未戒奶@milk 於 2005-9-29 04:47 PM 發表
我牛奶仔翻緊身勒.......大家都唔好迷戀大陸啦!!
你又用新a/c 啦.. 你舊果個a/c 又ban 左呀???

我牛奶仔翻緊身勒.......大家都唔好迷戀大陸啦!!

多謝分享, thanks !
想知發展~

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-9-29 04:47 PM 發表

你又用新a/c 啦.. 你舊果個a/c 又ban 左呀???
我應該有仇家係做版主既!!我今個星期要番工都無時間online,尋晚仲入到,今日就唔得勒...仲要無發過pm信同我又成星期無發言過

羅湖橋猶如奈何橋, 過橋就該喝一杯忘情水吧:'):')
絕對認同 :smile_08:

識玩手段,又攻心計....
完全沙咀版【女人天下】,
祝君好運!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆