上一頁下一頁
發新話題

浮沉三角錯 全篇完 (10/31)

收藏  |  訂閱
458  20.4k

所需閱讀權限 1

引用:
原帖由 jj135 於 2005-10-31 01:04 PM 發表
還有沒有下集呀!快 post 啦!
好似冇啦喎. over 的.. :smile_02::smile_02:

引用:
原帖由 jj135 於 2005-10-31 01:04 PM 發表
還有沒有下集呀!快 post 啦!
現實可能有下文
但report 到此都算係完整的結局.

藍浪兄個 Report 真係好正,好多野想回覆,依家又吾可以放底曬 d 野喱覆你,anyway , xian ding hou shuo 啦

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-31 01:52 PM 發表
藍浪兄個 Report 真係好正,好多野想回覆,依家又吾可以放底曬 d 野喱覆你,anyway , xian ding hou shuo 啦
千絲萬縷, 剪不斷理還亂

佢話請左假去姑媽度玩幾日
呢個星期六未必返
趁有空檔冷靜下自己

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-31 01:53 PM 發表

千絲萬縷, 剪不斷理還亂

佢話請左假去姑媽度玩幾日
呢個星期六未必返
趁有空檔冷靜下自己
千絲萬縷, 剪不斷理還亂 >> 之所以我地眾生就係 六根不淨 囉

趁有空檔冷靜下自己 >> 都係一樁美事,我個人相信:愈快樂,愈墮落,間吾使玩下就 ok 啦

好啦,做野先,晏 d 再請教師兄啦

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-31 02:03 PM 發表

千絲萬縷, 剪不斷理還亂 >> 之所以我地眾生就係 六根不淨 囉

趁有空檔冷靜下自己 >> 都係一樁美事,我個人相信:愈快樂,愈墮落,間吾使玩下就 ok 啦

好 ...
x2 .. 開工去了.. 間中出現..

多謝brother report
report內文好流暢.呢段情一定好刻骨銘心!!

引用:
原帖由 pa><ol 於 2005-10-31 02:12 PM 發表
多謝brother report
report內文好流暢.呢段情一定好刻骨銘心!!
我跟她的事, 差不多兩個巷有幾個鋪好多囡囡都知。
上次經過,有個相熟mami話, 囡b同佢講我唔再搵佢
問我地係唔係吵架。

個心好唔舒服。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆