上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  318.1k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-19 12:57 發表 查看引用來源

38d好巨型喎
令我諗返起我廿年前第一任女友, 我睇佢啲罩係38C (佢係個生得高嘅肥妹)
令我失身於佢................第一次比佢坐爆, 好彩佢起得切身先冇射入去

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 11:43 AM 發表 查看引用來源
我試過幾分鐘已冇左貨
我老婆次次都骑我,佢會一路un,一路前後甘磨自己粒豆豆,甘佢話享受到插住甘,再刺激自己豆豆,我就再揸佢對波,甘post佢次次都黎左高潮先,之後就再任我魚肉架啦!😁

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 08:05 AM 發表 查看引用來源
有d女人未剝衫就扮上菜,一剝左衫咪又系條淫尽可夫嘅狗西😵
長話短說,隻乸系廣州都幾多親戚,佢親戚屋企就系步行街上下九路,相信有上去玩過都會知呢條街好旺,但親戚同時又有間屋系同一條街附近,有三房一廳,其中一房就租左比佢 ...
三寶師兄早晨,廣州我都超熟架!😁

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 08:05 AM 發表 查看引用來源
有d女人未剝衫就扮上菜,一剝左衫咪又系條淫尽可夫嘅狗西😵
長話短說,隻乸系廣州都幾多親戚,佢親戚屋企就系步行街上下九路,相信有上去玩過都會知呢條街好旺,但親戚同時又有間屋系同一條街附近,有三房一廳,其中一房就租左比佢 ...
丫嫂系本地人丫?

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-19 13:12 發表 查看引用來源
三寶師兄早晨,廣州我都超熟架!😁
廣州長堤,老虎好似話系拍拖勝地?
我就麻麻熟

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-19 13:12 發表 查看引用來源
丫嫂系本地人丫?
可以話系
仲有沙面,長堤,上下九,流化公園都系佢帶我去,食在廣州

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 01:14 PM 發表 查看引用來源
廣州長堤,老虎好似話系拍拖勝地?
我就麻麻熟
長堤酒吧街嘛,珠江河邊,風景幾正架!😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 01:16 PM 發表 查看引用來源
可以話系
仲有沙面,長堤,上下九,流化公園都系佢帶我去,食在廣州
你講呢D系市區勝點丫,其實廣州仲有好多好嘢食架!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-19 13:19 發表 查看引用來源
長堤酒吧街嘛,珠江河邊,風景幾正架!😊
拍拖勝地?吾怪得隻乸話同條契弟經常去逛河邊,有隻船游珠江河

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-19 13:21 發表 查看引用來源
你講呢D系市區勝點丫,其實廣州仲有好多好嘢食架!
你都系廣州人?廣州人講粗口系西西聲🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆