上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  318.2k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 09:21 發表 查看引用來源
一路乃一路用手指挖佢個淫穴,老虎終於忍吾住要我屌佢😄

老公我想要呀,我仲刻意扮聽吾到,隻乸又再講,老公我要你屌我🤭
我见隻乸春情蕩漾,佢已經不能自拔地在我身上找尋佢嘅需要,我挺直陰莖已被她掌握,往佢身上的淫穴塞入

屌左一陣我已經有d攰,酒精下狀態又算超出預期的好,但又真系幾攰,所以示意隻乸坐上嚟喇,望住二隻木瓜奶系咁抛,不過條撚受到好大壓迫感下已一洩而出,我已不行鳥😵

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 09:26 發表 查看引用來源
精彩呀…🤩🤩
寫得吾好,多多包含

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 09:33 發表 查看引用來源
我见隻乸春情蕩漾,佢已經不能自拔地在我身上找尋佢嘅需要,我挺直陰莖已被她掌握,往佢身上的淫穴塞入

屌左一陣我已經有d攰,酒精下狀態又算超出預期的好,但又真系幾攰,所以示意隻乸坐上嚟喇,望住二隻木瓜奶系咁抛,不過條撚受 ...
之後完事,老虎先發現房門虛掩,條八婆就扮晒好驚,會吾會比佢契細佬睇到晒架?

比佢睇到好肉酸呀,好鬼醜呀,總之就講到好鬼驚咁,我仲安慰返佢,契細佬睇到又点,妳驚比佢屌妳?

点知真系發生左,等我慢慢再說

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 09:33 發表 查看引用來源

屌左一陣我已經有d攰,酒精下狀態又算超出預期的好,但又真系幾攰,所以示意隻乸坐上嚟喇,望住二隻木瓜奶系咁抛,不過條撚受 ...
隻乸座爆咗你😂😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 09:43 發表 查看引用來源
隻乸座爆咗你😂😂
當時佢仲有d肥,130磅有多

附件

女上狂遙,真係好易爆

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 09:44 發表 查看引用來源
當時佢仲有d肥,130磅有多
現在呢?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 09:43 發表 查看引用來源
隻乸座爆咗你😂😂
系坐爆,呢d都未系戲肉
未講到佢條契弟点同我攞威

附件

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-19 09:45 發表 查看引用來源

現在呢?
現在120,系瘦左但對咪咪都細左
得返37c

附件

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 09:47 發表 查看引用來源
現在120,系瘦左但對咪咪都細左
得返37c
當時又將幾大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆