上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  318.1k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 11:36 發表 查看引用來源
C或D我都可以,但數字唔好太大,34至38最理想🥰🥰
最肥大有39,而家就37,隻手都揸吾晒

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 11:54 發表 查看引用來源
最肥大有39,而家就37,隻手都揸吾晒
我老虎都38C😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 11:53 發表 查看引用來源
其實係你家隻老虎咁大食,俾咁多條嘢隊過,個洞會唔會好闊落呢?🤪🤭
系會,不過闊左定緊左都吾關事,系屌厭左先冇乜搞
疫情前佢條契弟都經常落嚟,契弟家姐嫁左個圍村佬,佢家姐有地方,所以條契弟落嚟都有地方落腳,有一年仲叫我老婆入去佢家姐度住,話佢家姐去左旅行,隻乸又肯喎,不過都系過左晚夜

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:00 發表 查看引用來源
疫情前佢條契弟都經常落嚟,契弟家姐嫁左個圍村佬,佢家姐有地方,所以條契弟落嚟都有地方落腳,有一年仲叫我老婆入去佢家姐度住,話佢家姐去左旅行,隻乸又肯喎,不過都系過左晚夜 ...
哈哈~老虎閪放題😂😂🤩🤩

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:00 發表 查看引用來源
疫情前佢條契弟都經常落嚟,契弟家姐嫁左個圍村佬,佢家姐有地方,所以條契弟落嚟都有地方落腳,有一年仲叫我老婆入去佢家姐度住,話佢家姐去左旅行,隻乸又肯喎,不過都系過左晚夜 ...
qq度話同我隻乸乃前后穴,又話契家姐話佢條嘢好粗好硬,屌得佢好舒服,d對話我都冇删,留嚟做呈堂証供,諗住有朝一日系會有用😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:04 發表 查看引用來源
qq度話同我隻乸乃前后穴,又話契家姐話佢條嘢好粗好硬,屌得佢好舒服,d對話我都冇删,留嚟做呈堂証供,諗住有朝一日系會有用😵
老婆仲有冇更激的行為?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:04 發表 查看引用來源
我個qq太耐冇用,吾知登吾登入到,好多佢地肉麻對話系度

佢契弟細我隻乸成10鳩幾年,年青力壯,一晚幾都得,有次話帶契姐去浸温泉,間房系有私人泉,仲話佢地全裸浸住打茄輪,叫送餐到房,房門都吾行出去,佢叫我估下做左幾多次😵

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-19 12:07 發表 查看引用來源

老婆仲有冇更激的行為?
都系69果d,契弟話老虎好中意比佢乃鮑乃菊,呢d我都有做,估吾到系佢契弟帶老虎去左成人店,揀左d玩具帶去浸温泉時玩,廣州吾知点解街頭巷尾都好多成人店,温泉區又系,用埋玩具同老虎玩

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:13 發表 查看引用來源
都系69果d,契弟話老虎好中意比佢乃鮑乃菊,呢d我都有做,估吾到系佢契弟帶老虎去左成人店,揀左d玩具帶去浸温泉時玩,廣州吾知点解街頭巷尾都好多成人店,温泉區又系,用埋玩具同老虎玩 ...
玩具我就冇用過,一來香港吾多成人店買呢d玩具,二來老虎又未必肯行入去,所以都冇諗住買玩具

点知上到去系咁q開放,仲開放過香港,人都特別開放埋

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:18 發表 查看引用來源
玩具我就冇用過,一來香港吾多成人店買呢d玩具,二來老虎又未必肯行入去,所以都冇諗住買玩具

点知上到去系咁q開放,仲開放過香港,人都特別開放埋 ...
仲有lin頭夾,一串珠系玩乜?
我见條契弟影左話佢有呢d玩具,但又冇影到老虎点玩,不過我諗老虎肯定吾會比佢影

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆