上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  318.2k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:26 發表 查看引用來源
仲有lin頭夾,一串珠系玩乜?
我见條契弟影左話佢有呢d玩具,但又冇影到老虎点玩,不過我諗老虎肯定吾會比佢影
其實我都系靠緊呢度師兄比料我,有二位師兄好似有同我隻乸在香土吹幾咀

佢地d料都比到我得知更多,而家就等呢二個師兄攞多d料話我知

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:26 發表 查看引用來源
仲有lin頭夾,一串珠系玩乜?
我见條契弟影左話佢有呢d玩具,但又冇影到老虎点玩,不過我諗老虎肯定吾會比佢影
哈哈~我都無玩過這些,只玩過震蛋和假鳩🤪🤪🤪

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:33 發表 查看引用來源
其實我都系靠緊呢度師兄比料我,有二位師兄好似有同我隻乸在香土吹幾咀

咁…容易可以俾人屌,隨時會有病。。。喎😓😓

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:33 發表 查看引用來源

有師兄比料,話我隻乸今日去左游水,應該系妹夫同佢,我要返工,佢通常都先斬後奏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 12:36 發表 查看引用來源
咁…容易可以俾人屌,隨時會有病。。。喎😓😓
我又冇乜諗呢樣,反正我都越來越小屌佢,咁大個人應該識保護自己呀

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-19 12:35 發表 查看引用來源
哈哈~我都無玩過這些,只玩過震蛋和假鳩🤪🤪🤪
我都未用過震蛋假鳩同隻乸玩,好玩嗎?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:37 發表 查看引用來源
有師兄比料,話我隻乸今日去左游水,應該系妹夫同佢,我要返工,佢通常都先斬後奏
會唔會同妹夫又一手😏……

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-19 12:41 發表 查看引用來源

會唔會同妹夫又一手😏……
師兄你話呢😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:45 發表 查看引用來源
師兄你話呢😵
你唔係用緊😏"標題"來介紹內容嗎?😝[attach]40051425[/attach]

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:40 發表 查看引用來源
我都未用過震蛋假鳩同隻乸玩,好玩嗎?
咁…就要問女人喎😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆