上一頁下一頁
發新話題

同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
190  45.9k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-2 15:51 發表 查看引用來源
一班波友打到上床 ,好似太癲
年少輕狂嘛 😂
冇㗎啦而家一把年紀,有心無力lu

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-2 19:04 發表 查看引用來源

年少輕狂嘛 😂
嘻嘻年少輕狂...
還未至於一把年紀吧 看妳外表說23也有人相信
不過收心養性也好 做個好妻子 這樣我們才有更多話題 不然世界相差太遠了 😂
但我仍然想知道 妳這樣作賤自己的真實原因

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-2 19:04 發表 查看引用來源

年少輕狂嘛 😂
女人都會有...有心無力架咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-2 11:58 發表 查看引用來源
含梗係冇套啦
做果陣就有
好想知道多一樣嘢
就係地點係邊,有埋呢樣成個畫面就出哂黎

引用:

年少輕狂嘛 😂
你有心,大把人排隊啦。

不過今時唔同往日,咁多手機偷拍,極易做真人show 主角呢⋯

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-2 20:03 發表 查看引用來源

嘻嘻年少輕狂...
還未至於一把年紀吧 看妳外表說23也有人相信
不過收心養性也好 做個好妻子 這樣我們才有更多話題 不然世界相差太遠了 😂
但我仍然想知道 妳這樣作賤自己的真實原因 ...
M 底,應該是天生的,就是喜歡?

收心養性,是否因為已經玩到無野好玩?

不過我相信女人可以為男人改變出黎玩既性格,至於男人嘛,難一點了。  😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-3 01:09 發表 查看引用來源

你有心,大把人排隊啦。

不過今時唔同往日,咁多手機偷拍,極易做真人show 主角呢⋯
試過爆房 個當值呀叔偷睇 正當埋牙
我sp問 望夠未呀 係咪要教我地做呀

我先知佢一直係開左少少門邊

咁呀叔梗係話開錯房門啦

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-3 09:45 發表 查看引用來源

試過爆房 個當值呀叔偷睇 正當埋牙
我sp問 望夠未呀 係咪要教我地做呀

我先知佢一直係開左少少門邊

咁呀叔梗係話開錯房門啦
照計~他們應該習慣了不會偷睇喎!可能你太索忍不住偷偷昅你呀😅😅😅🥰🥰🥰

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-2 20:06 發表 查看引用來源
女人都會有...有心無力架咩?
咁講: 雖然未必關事, 但早十年八年通個頂好閒啫😂 出去玩又好搞嘢又好, 體力好似用唔完咁
宜家夜晚十點就會想訓, 過十一點都冇得俾我訓上床我好易發脾四㗎😜
唔係話搞嘢俾人插會受唔住, 係真係頂唔到以前果種年輕人嘅生活方式

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2021-6-3 01:05 發表 查看引用來源

好想知道多一樣嘢
就係地點係邊,有埋呢樣成個畫面就出哂黎
人地屋企, 新界某個區嘅村屋一間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆