上一頁下一頁
發新話題

同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
190  45.8k

引用:
原帖由 Lhc1103 於 2021-6-5 13:00 發表 查看引用來源

唔知點解淺水灣有好少人影人,企係垃圾桶后面,其實佢都好揚,但果時后生唔理咁多
明知有人影都唔停。。。。唔怕起底?

引用:
原帖由 Lhc1103 於 2021-6-5 13:00 發表 查看引用來源

唔知點解淺水灣有好少人影人,企係垃圾桶后面,其實佢都好揚,但果時后生唔理咁多
下面指揮大腦做事

都冇乜特別,不過我同我SP夾好左要令到條仔中出佢
咁我先可以中出番佢條女
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-4 11:59 發表 查看引用來源
有咩感受...可否分享

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-4 19:37 發表 查看引用來源

Will you marry me? 🥰🥰🥰
Ok! ☺️

引用:
原帖由 渺小職員 於 2021-6-6 00:14 發表 查看引用來源
都冇乜特別,不過我同我SP夾好左要令到條仔中出佢
咁我先可以中出番佢條女

哈哈~要條仔中出你Sp就好容易,但要中出佢條女就唔系條仔話事,系要條女願意先得😅

所以可能佢地都係SP關係點都好 是但有得中出下D女我就OK 反正又唔係我條女

BTW 都好難有人抗拒到我SP既肉體
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 11:34 發表 查看引用來源
哈哈~要條仔中出你Sp就好容易,但要中出佢條女就唔系條仔話事,系要條女願意先得😅

附件

引用:
原帖由 渺小職員 於 2021-6-6 21:57 發表 查看引用來源
所以可能佢地都係SP關係點都好 是但有得中出下D女我就OK 反正又唔係我條女

BTW 都好難有人抗拒到我SP既肉體
這個類型我中意呀🤩🤩

回覆 146# 渺小職員 的帖子

女人味呀

試過同sp 開房,對住塊鏡推緊果時男友打俾佢,
佢一路傾電話一路叫我繼續推,重要講緊波😂😂
‘尋晚美斯28分鐘果時推前啲咪好囉’ (即刻醒水大力啪)

‘呀~好鬼渣架佢’(停咗磨吓佢)

‘我要佢郁呀!想佢攞返個波扭人呀‘(佢起勢扭pat pat, 我就攞返個波)

持續咗半粒鐘佢先收線😂😂

回覆 149# archimedes5 的帖子

一個會睇波既女人,已經係好難得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆