上一頁下一頁
發新話題

同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
190  45.7k

回覆 40# 淫亂小魔星 的帖子

感覺上好似有D掉低你既感覺,唔係咁舒服

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-26 16:09 發表 查看引用來源
感覺上好似有D掉低你既感覺,唔係咁舒服
係我掉低佢一路硬出去 XD

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-5-26 16:43 發表 查看引用來源

係我掉低佢一路硬出去 XD
好殘忍呀

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-26 16:46 發表 查看引用來源
好殘忍呀
之後再見就小到7彩

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-5-26 18:26 發表 查看引用來源

之後再見就小到7彩
哈哈~屌都顏色?點樣7彩法呀😅🤪🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-27 06:29 發表 查看引用來源
哈哈~屌都顏色?點樣7彩法呀😅🤪🤭
強制高潮

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-5-21 14:50 發表 查看引用來源
個標題諗左好耐
最近的起心肝。。。。。XD租左個倉仔擺物資
因為佢買野買到呢。。。乜都想試但我又唔想佢
每次用完掉又再買

結果就係我公司附近租左個倉仔。。。。。希望佢唔好打爆個倉啦 哈哈 ...
我同我當年SP(即係而家我嘅老婆),當年最刺激嘅就係,佢嗰日着件緊身白色T恤,着條迷你裙裏便係T back,加一對高踭鞋,嗰日叫佢上嚟我Office度接我收工,嗰陣時啲人一早已經走晒,佢一上到嚟我就撳住佢喺張枱度,撥開條T back就咁強姦咗佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-27 21:14 發表 查看引用來源
我同我當年SP(即係而家我嘅老婆),當年最刺激嘅就係,佢嗰日着件緊身白色T恤,着條迷你裙裏便係T back,加一對高踭鞋,嗰日叫佢上嚟我Office度接我收工,嗰陣時啲人一早已經走晒,佢一上到嚟我就撳住佢喺張枱度,撥開條T back就咁強姦 ...
有無講聲先。。。。 點樣sp變老婆?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-5-27 21:30 發表 查看引用來源

有無講聲先。。。。 點樣sp變老婆?
個故事10匹布咁長,唔打算喺度慢慢講,有興趣知道嘅就私聊

曾經有個SL係人妻
第一次上佢屋企淨係坐下吹下水
第二次上佢屋企佢幫我含,不過冇搞
第三次上佢屋企大家已經除哂衫褲係佢張梳化搞,佢仲要俾我唔用套直接內射,呢樣係我最估唔到既
第四次上佢屋企都係係梳化搞,不過搞搞下佢老公打俾佢停左,仲以為佢老公突然會番屋企
最可惜係我request左幾次想係佢張床搞都係唔得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆