上一頁下一頁
發新話題

同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
190  45.8k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-5-27 09:08 發表 查看引用來源

強制高潮
哦…原來咁就叫7彩😂😂

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2021-5-28 06:48 發表 查看引用來源
曾經有個SP係人妻
第一次上佢屋企淨係坐下吹下水
第二次上佢屋企引到佢幫我含,不過冇搞
第三次上佢屋企大家已經除哂衫褲係佢張梳化搞,佢仲要俾我唔用套直接內射,呢樣係我最估唔到既
第四次上佢屋企都係係梳化搞,不過搞搞 ...
好正常呀, 有D 男人都係咁
當年果個嘛, 前後搞o左幾個月, 就只有最啦屎一次係o係佢張床同佢做o既
其餘全部都係客廳/ 梳化/ 食飯枱

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 07:15 發表 查看引用來源

當年果個嘛, 前後搞o左幾個月, 就只有最啦屎一次係o係佢張床同佢做o既
咁…即係唔好在床上搞,床上搞完是最後一次😜😜🤪🤪

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 07:15 發表 查看引用來源

係唔係因為驚另一半發現抑或內心過唔到自己個關
唔係話係床係舒服D,只係有種征服感

回覆 54# 前晚忽然駱駝 的帖子

可能我比較大份,我都係覺得床上面大家都舒服D

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-28 08:41 發表 查看引用來源
可能我比較大份,我都係覺得床上面大家都舒服D
咁正常都係床最舒服嘅
咩體位都玩到

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2021-5-28 07:44 發表 查看引用來源

係唔係因為驚另一半發現抑或內心過唔到自己個關
唔係話係床係舒服D,只係有種征服感
應該唔關事卦, 以我所知當時o既佢冇另一半
會唔會係同時有幾個sp, 唔想張床九廿幾人訓過就唔知啦
單純d 咁諗因為我地相約之初就係玩主奴o既, 客廳打人比較方便

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-28 07:22 發表 查看引用來源
咁…即係唔好在床上搞,床上搞完是最後一次😜😜🤪🤪
你講o架咋, 呢d 迷信o野我冇咩認識

回覆 53# MAN818 的帖子

咩傳說嚟架

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-27 21:14 發表 查看引用來源
我同我當年SP(即係而家我嘅老婆),當年最刺激嘅就係,佢嗰日着件緊身白色T恤,着條迷你裙裏便係T back,加一對高踭鞋,嗰日叫佢上嚟我Office度接我收工,嗰陣時啲人一早已經走晒,佢一上到嚟我就撳住佢喺張枱度,撥開條T back就咁強姦 ...
呢啲係SP先會做.......同埋咁著

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆