上一頁下一頁
發新話題

同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
190  45.8k

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-5-28 12:34 發表 查看引用來源

呢啲係SP先會做.......同埋咁著
有時都會叫老婆咁著

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 10:32 發表 查看引用來源

應該唔關事卦, 以我所知當時o既佢冇另一半
會唔會係同時有幾個sp, 唔想張床九廿幾人訓過就唔知啦
單純d 咁諗因為我地相約之初就係玩主奴o既, 客廳打人比較方便 ...
噢,我以為個陣時佢已經有老婆添
九廿幾人就唔係得幾個啦
玩主奴唔係係床玩仲好玩D咩

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2021-5-28 19:40 發表 查看引用來源

噢,我以為個陣時佢已經有老婆添
九廿幾人就唔係得幾個啦
玩主奴唔係係床玩仲好玩D咩
唔知呢
咁大個女淨係同兩個人玩過主奴, 一個係佢另一個就係而家o既寶貝老公
但其實都係被佢薰陶囉, 佢虐我真係嚴厲好多,
相比之下宜家d 所謂訓練真係 r痕囉
唔o係床o既原因, 我理解係因為主奴我地淨係玩鞭打 (我要求o既)
床上訓o係度好被動, 佢o既要求係女奴要用自己意志力撐住, 一係㩒住一係跪住趴住唔郁咁俾佢打屁股
唔忍得都一定要忍, 玩果陣佢真係好惡死o架

最勁果次 80籐...
果次真係有諗過求饒放棄, 失敗之後自摔想減輕痛楚, 被鬧到阿媽都唔認得

但未算最激

最激o既o野我覺得係 "乾杯"
叫o左幾條友上o黎, 輪流啜啜啜chok chok chok,
差唔多係以前office 蒸餾水機旁邊掛住果種膠杯, 半杯多少少啦
最後一飲而盡

回覆 63# 蛇貴妃 的帖子

會唔會太激烈

可唔可理解成3-5m 1f?

回覆 65# 淫亂小魔星 的帖子

3-5M 真係好激烈

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-31 15:18 發表 查看引用來源
會唔會太激烈
厲害⋯

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-5-31 15:44 發表 查看引用來源
可唔可理解成3-5m 1f?
7M
沒錯吧

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-31 18:33 發表 查看引用來源
7M
沒錯吧
全部識既話都好震撼

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-31 12:51 發表 查看引用來源

唔知呢
咁大個女淨係同兩個人玩過主奴, 一個係佢另一個就係而家o既寶貝老公
但其實都係被佢薰陶囉, 佢虐我真係嚴厲好多,
相比之下宜家d 所謂訓練真係 r痕囉
唔o係床o既原因, 我理解係因為主奴我地淨係玩 ...
我諗到你痛到忍唔到但都要忍住興奮左
不過淨係玩鞭打又好似單調左D,應該試下其他野

我反而想知多D乾杯"既野
可唔可以講多少少,有少少睇唔明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆