同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
15  45.8k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-2 15:51 發表 查看引用來源
一班波友打到上床 ,好似太癲
年少輕狂嘛 😂
冇㗎啦而家一把年紀,有心無力lu

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-2 20:06 發表 查看引用來源
女人都會有...有心無力架咩?
咁講: 雖然未必關事, 但早十年八年通個頂好閒啫😂 出去玩又好搞嘢又好, 體力好似用唔完咁
宜家夜晚十點就會想訓, 過十一點都冇得俾我訓上床我好易發脾四㗎😜
唔係話搞嘢俾人插會受唔住, 係真係頂唔到以前果種年輕人嘅生活方式

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2021-6-3 01:05 發表 查看引用來源

好想知道多一樣嘢
就係地點係邊,有埋呢樣成個畫面就出哂黎
人地屋企, 新界某個區嘅村屋一間

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-2 20:03 發表 查看引用來源

嘻嘻年少輕狂...
還未至於一把年紀吧 看妳外表說23也有人相信
不過收心養性也好 做個好妻子 這樣我們才有更多話題 不然世界相差太遠了 😂
但我仍然想知道 妳這樣作賤自己的真實原因 ...
前任單嘢你知㗎啦⋯⋯

Guilty 囉, 好唔安樂, 當時甚至覺得自己唔配再有人愛, 想糟質一下呢個身軀
於是膽粗粗搵人SM, 同佢搞嘢係條件交換, 佢打得夠痛, 我就俾佢滿足, 但係搞搞下投入咗, 變得好想搞, 愈整愈淫 😂
果陣依然諗住自己係會一直單身落去嘅, 既然係咁就好多嘢唔需要向人交代, 恃住無王管我想俾邊個插就俾邊個插, 想同人含就同人含, 好似好free咁

跟住你都知口爆嘅嘢每次就得一小啖嘛 🤣 成日都會幻想如果好多好大杯咁灌落去係咩感覺, 咁既然當時嘅身份容許, 咪問呢位主人想唔想睇真人show, 話我可以做俾佢睇, 如果佢有本事搵到人的話

我係想乾杯嘅啫, 之後佢話有人, 不過叫人山長水遠嚟到淨係射落個杯仔人地未必肯喎, 你總要服侍晒佢地先覺得值, 人人都搏命出力插加埋至少兩粒鐘就算俾你落幾多KY都實會痛死你, 自己諗清楚啦

我果陣滿腦子都只有乾杯, 加上上面講話覺得自己好free果D原因呢, 咁就應承咗, 仲拍心口話我可以主動騎添😂 叫佢地訓低享受就得

大致上就係咁

當然亦都有dd 係用嚟自虐嘅成份, 就係反正都唔值得再有人鍚, 痛死我就痛死我囉, 我唔怕 😣

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-3 14:14 發表 查看引用來源

🥺🥺🥺

雖然知道已經過去了很久 但聽到仍然覺得心痛啊
記得我送妳的第一篇小說嗎?我說只要妳願意
憑妳的外貌和討人喜歡的性格 想要疼妳照顧妳的人多的是... 那句是心底話來的
何需讓自己受那麼多罪 😢
妳當時真的 ...
計返年份果陣應該係你新婚喎
鬼叫你咁早嫁, 你同我一齊我咪不知幾幸福囉 😝
我可以做男方㗎, 一樣可以養你一世... 應該得🤪

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-4 17:42 發表 查看引用來源

妳這算是求婚嗎😁
Will you marry me? 🥰🥰🥰

前往最後回覆