祝我的"未未來老公"新婚快樂

收藏  |  訂閱
3  8.4k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-24 15:01 發表 查看引用來源
嘻嘻 現在這裡真的是沒人管的吧? 不會因發帖與性事無關而被刪除?

貴妃娘娘終於修成正果當上皇后了
祝妳們新婚愉快 以後天天都愉快
雖然說下下輩子讓妳當我的老公 但距離現在還有很遠很遠
妳還是好好學習當個 ...
多謝多謝 你個人真係超sweet~
愛死你愛死你愛死你

今日應該有dd 時間, 先回返你個問題啦:
係, 我到而家都仲係咁諗, 將來都會係
婚禮o既o野我真係唔care, 大場面又唔係未host 過 真係冇所謂囉
如果真係要用一個世紀婚禮去換一世人都可以同伴侶甜甜蜜蜜嘻嘻哈哈咁過, 我一定lur飯應

第一個晚上嘛... 當然係做愛做的事
激痛囉大佬! 你咩構造o黎o架... 第一次就咩又苦又甜... 我係由頭苦到尾未停過
好在經過長時間o既訓練, 忍到, 仲主動配合向後撞o黎俾佢插
不過值得o既, 佢好enjoy, 話好緊, 出得算係ok 快
抖抖沖個涼, 之後再o黎second round, 入返前面啦當然, 禁o左咁耐梗係要插返夠本
跟住訓醒尋日朝一張眼又o黎多一次

我知道o架啦, 的確係應該要收儉一下唔好咁粗獷
傳授o左咁多床技俾你, 你係咁都可以分享一下做人妻o既心得

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-25 10:18 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻說到好像我害了妳一樣 是妳自己的選擇啊
不過真的會好起來的

怎敢去教妳當人妻呢 分享一下倒是可以 但我覺得很多妳早已經做得到:
永遠永遠心裡有他 一切以他為先崇拜他 仰慕他 讚美他學習 ...
HOLY FUCK!
本宮仲以為你只係單純一個聽話....
竟然仲有人妻十誡!
厲害厲害... 我太睇小你啦

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-25 14:22 發表 查看引用來源

才說完多久妳就犯了

少擔心, 佢仲粗過我, 唔會丟佢架o既

引用:
原帖由 azpui 於 2021-5-26 15:27 發表 查看引用來源
恭喜。不過講到好似第一次同佢做咁既
係後門o既第一次
訓練指o既只係打patpat, 忍痛能力o既練習, 大婚之日之前係一次都冇督過任何o野入去

本帖最近評分記錄
  • brandy888 威望 +15 2021-5-25 13:44
  • 艾拉傑 威望 +1 咁有心醒分過妳. 2021-5-24 17:00

前往最後回覆