上一頁下一頁
發新話題

男人之苦,老婆已到更年期, 50幾但我出野2,3天後都想要,點算😭

收藏  |  訂閱
45  24.5k

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2021-6-5 09:47 發表 查看引用來源
呢度好多師兄有興趣幫你老婆,唔理好醜,唔理老嫩,屎都擺得落口
有冇咁餓呀

老婆唔比吊,溝返件囉,我同你一樣,十次七次話 no, no no 下我打飛機算,之後心思思溝件QQ女唔係講$嗰D,依家溝左件50 + 保養唔錯,次次中出都唔知幾爽,呢件都係身边朋友,你都可發掘下

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-6-19 12:08 發表 查看引用來源
老婆唔比吊,溝返件囉,我同你一樣,十次七次話 no, no no 下我打飛機算,之後心思思溝件QQ女唔係講$嗰D,依家溝左件50 + 保養唔錯,次次中出都唔知幾爽,呢件都係身边朋友,你都可發掘下 ...
哈哈~師兄你咁夠 姜, 夠膽 吃窩邊草👍👍😅😅

回覆 31# 大食之熟女 的帖子

呢度大把鵝夾狼,只要妳願意,排隊也願意

引用:
原帖由 攝影記 於 2021-5-31 06:27 發表 查看引用來源
男人之苦,老婆已到更年期, 50幾但我出野2,3天後都想要,點算😭
叫g比錢就得,出幾多次都得

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-7-17 09:13 發表 查看引用來源
叫g比錢就得,出幾多次都得
我都認為用錢唔使煩

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-6-19 12:08 發表 查看引用來源
老婆唔比吊,溝返件囉,我同你一樣,十次七次話 no, no no 下我打飛機算,之後心思思溝件QQ女唔係講$嗰D,依家溝左件50 + 保養唔錯,次次中出都唔知幾爽,呢件都係身边朋友,你都可發掘下
女人50幾未結婚都幾陰公吓

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-19 12:21 發表 查看引用來源
哈哈~師兄你咁夠 姜, 夠膽 吃窩邊草👍👍😅😅
好有同感. 好想知條女你老婆識唔識 ??

引用:
原帖由 攝影記 於 2021-5-31 06:27 發表 查看引用來源
師兄,我想問下你平時係點保養身體,你老婆都50+,咁你應該都差唔太遠,但你仲咁好精力

想向師兄你學習保養身體方法

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-8-7 10:02 發表 查看引用來源

好有同感. 好想知條女你老婆識唔識 ??
如果認識更過癮🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆