男人之苦,老婆已到更年期, 50幾但我出野2,3天後都想要,點算😭

收藏  |  訂閱
12  24.5k

引用:
原帖由 攝影記 於 2021-5-31 06:27 發表 查看引用來源
男人之苦,老婆已到更年期, 50幾但我出野2,3天後都想要,點算😭
更年都可以屌架.....有問題咩😅😅

引用:
原帖由 攝影記 於 2021-5-31 06:30 發表 查看引用來源
有冇人,可憐下我,幫下忙啦
好簡單俾錢搞掂🤭🤭

引用:
原帖由 攝影記 於 2021-5-31 06:40 發表 查看引用來源
叫 雞,完全兩回事, 我 冇興趣, 只想找苦悶的女人, 尋找性的女人
我在這裡連埋之前香討尋找咗十几年都尋唔到,邊有女人俾你尋架,這裡的女人全部名花有主,上來發牙痕詐😅😅😅

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-31 09:21 發表 查看引用來源

小弟係香討出過文,有個女仔當時佢18歲仲係學生,約我去澳門扑野,呢個sp關係都有大半年,大約都扑過10次8次,都算係回味
師兄~你真幸運,可能你口材了得👍👍

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-31 13:50 發表 查看引用來源

第一次真係膽粗粗book埋酒店過去架,好在無比人禁錮啫
師口技一流...有餐食

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-2 09:31 發表 查看引用來源

一早考慮到呢個問題嘅話揾另一半就揾件後生十零廿年唔使而家以淚洗面...
關咩事...除非身體有毛病,如果唔係60几都好淫蕩架😅😅

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-2 19:07 發表 查看引用來源

組長都有道理, 老虎個大家姐執吓係唔似 60+, 佢雖然老土啲但喜歡嘅話都會睇吓正嘢.
這個系事實,我細個時嗰啲60路專揾啲十六七嵗青年仔食,因為果時無咁開放,啲青頭仔對女性好大幻想,啲60路會叫佢地渣吓佢哋個波,渣渣吓…60路就吃埋個青2頭仔...啦😅😅當時我有几個朋友仔俾同一個60路吃咗🤭🤭🤩🤩

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-2 20:12 發表 查看引用來源
Man 哥保住個青頭走甩咗唔知係好彩定唔好彩呢?
我24嵗先俾人破處😅😂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-3 10:28 發表 查看引用來源

個個朋友仔都有得成長得文組長你冇份可能有透視眼睇到你猛料都係玩唔過..  會唔會唔開心七個鐘...??
無呀…😅我聽亞媽話~唔可以隨便搞女人嗰度,搞咗就係你老婆,個60路咁老我梗係唔搞佢啦…我唔想個老婆。。。咁老呀🤭🤭

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-6-5 11:24 發表 查看引用來源

勁呀, 採陽補陰先會後生同靚, 60 路姊姊一早諗通左
我估佢食唔小青頭仔呀

前往最後回覆