性生活有否受疫情影響?

收藏  |  訂閱
33  2.5k

性生活有否受疫情影響?

一場世紀之疫令全世界完全癱瘓咗。大鑊程度,老實講,同打仗真係不遑多讓。雖然生活上嘅種種不便不爽已逐漸習以為常。
啱啱同老竇呻咗幾句,話而家咩都做唔到(例如食女 - 當然我只係心諗,冇講到出口),即刻被鬧個一面屁。佢話,「衰仔,再慘啲都仲得呀...」

話說疫情爆發之前數日(去年3月中),小弟正好立定決心並且密切計劃食一條女(婚後首次出擊,再度狗公化!)。疫情初期,全城禁足,小弟仲傻到諗緊點樣去偷會條女。當然後來疫情擴散,小弟即刻識驚,先變身狗公唔成。甚至on9地自我安慰,呢趟疫情其實係個天玩我,唔比我做返狗公。

言歸正傳... 性生活上大家受到咩影響?會否多咗扑嘢(因為邊度都去唔到?)抑或心情受到影響,反而扑嘢少咗(據聞舊年香港生育率創新低)?另,小弟有位朋友係生產性玩具(女仕專用嗰啲),聽講訂單多到做唔切。莫非多咗人DIY?

無影響....不過仍然想食密D

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-3 12:16 發表 查看引用來源
無影響....不過仍然想食密D
你有食唔食.....啫😅

對於經常北上食女的我,自然有很大影響

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-3 17:51 發表 查看引用來源
你有食唔食.....啫😅
可以食邊個???😂😂😂😂😂
我而家已經有2個.....仲想密啲😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-6 14:45 發表 查看引用來源
可以食邊個???😂😂😂😂😂
我而家已經有2個.....仲想密啲😂😂
呢到你想食邊個都得啦🤭

以前食嘢都係去酒店,疫情以嚟少去咗好多,真係食少好多
加上無乜機會識女,唯有上嚟吹下水

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 15:07 發表 查看引用來源
呢到你想食邊個都得啦🤭
呢度???搵啲經驗豐富持久力強要灣J要粗

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-2 23:59 發表 查看引用來源
一場世紀之疫令全世界完全癱瘓咗。大鑊程度,老實講,同打仗真係不遑多讓。雖然生活上嘅種種不便不爽已逐漸習以為常。
啱啱同老竇呻咗幾句,話而家咩都做唔到(例如食女 - 當然我只係心諗,冇講到出口),即刻被鬧個一面屁。佢話,「 ...
居然出新post, 少見喎
疫情基本冇影響 該做o既照樣做該啜o既照樣幫人/俾人啜

記得你好似唔係o係香港? 點樣搵女食o既呢?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-7 00:03 發表 查看引用來源
呢度???搵啲經驗豐富持久力強要灣J要粗
你唔試過點知邊個啱你呢?🤪
逐個試...試啱就私有化🤭🤭

前往最後回覆