性生活有否受疫情影響?

收藏  |  訂閱
33  2.5k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-7 07:23 發表 查看引用來源
你唔試過點知邊個啱你呢?🤪
逐個試...試啱就私有化🤭🤭
呢度啲叔叔嗎???

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-7 13:03 發表 查看引用來源
呢度啲叔叔嗎???
你自己找尋下啦...我點知啫

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-2 23:59 發表 查看引用來源
一場世紀之疫令全世界完全癱瘓咗。大鑊程度,老實講,同打仗真係不遑多讓。雖然生活上嘅種種不便不爽已逐漸習以為常。
啱啱同老竇呻咗幾句,話而家咩都做唔到(例如食女 - 當然我只係心諗,冇講到出口),即刻被鬧個一面屁。佢話,「 ...
注定要你修心養性😆😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 09:18 AM 發表 查看引用來源

居然出新post, 少見喎
疫情基本冇影響 該做o既照樣做該啜o既照樣幫人/俾人啜

記得你好似唔係o係香港? 點樣搵女食o既呢?
即係...該打嘅人照樣被打?該射嘅嘢照樣射咗出嚟。個地球依舊轉動。

我覺得全世界其實都差唔多。小弟以前食女多數由朋友(甚至阿媽啲八婆朋友)介紹。正常約會,正常上床。

亦會夥同其他狗公落蒲點覓食,一夕開心無牽無掛,嗰種極度空虛而又極度滿足嘅感覺,嘩,真係令人享受!

講出嚟或者會冇出息,但對我嚟講,人生嘅意義就只有戀愛同做愛(基本上,即係食女),所有嘢都圍繞呢兩樣嘢。冇得食女,小弟好快會陰乾。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-10 05:38 PM 發表 查看引用來源
注定要你修心養性😆😆😆😆
害Q死。超陰功。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 01:29 發表 查看引用來源

即係...該打嘅人照樣被打?該射嘅嘢照樣射咗出嚟。個地球依舊轉動。

我覺得全世界其實都差唔多。小弟以前食女多數由朋友(甚至阿媽啲八婆朋友)介紹。正常約會,正常上床。

亦會夥同其他狗公落蒲點覓食,一夕開心無牽無掛,嗰 ...
我諗單純係講個信字  
冇同陌生人玩好耐啦, 同親都係自己身邊果個, 相信佢會小心,
道理應該係等同d 人同自己老公老婆男女朋友中出一樣啫
再講, 都訓埋同一張床囉, 都冇得 1.5米o架啦, touch wood 要中o既話都係會中, 唔驚得咁多

又講多樣o野你知, 以前我o係自己office 有時候係會除鞋o既,
有人入o黎我房或者我要出去先著返
否則企起身去攞o野或者手機講電話都係咁赤腳走o黎走去, 因為o係屋企慣o左
宜家冇啦, 疫情開始 day one 已經冇
因為我知道佢會玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 10:22 AM 發表 查看引用來源

我諗單純係講個信字  
冇同陌生人玩好耐啦, 同親都係自己身邊果個, 相信佢會小心,
道理應該係等同d 人同自己老公老婆男女朋友中出一樣啫
再講, 都訓埋同一張床囉, 都冇得 1.5米o架啦, touch wood 要中o既話都係會 ...
我覺得,「不要問,只要信」係已婚女性最理性嘅思維。當然,都要個男人「信」得過至得。

講真,我最怕嘅係姦情被發現,搞到家破人亡,我唔敢想像。小弟有幾個朋友都係試過咁嘅不幸,一直引以為鑑。

講起係喺office赤腳,我留意到有啲女仔明知你睇到佢,但好似專登喺你面前除鞋,又或者半隻腳跌咗出嚟吊住,其實係唔係正常動作?抑或係有啲嘢?我覺得只係我諗多咗,因為見得太多,只係覺得好怪。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 13:43 發表 查看引用來源

我覺得,「不要問,只要信」係已婚女性最理性嘅思維。當然,都要個男人「信」得過至得。

講真,我最怕嘅係姦情被發現,搞到家破人亡,我唔敢想像。小弟有幾個朋友都係試過咁嘅不幸,一直引以為鑑。

講起係喺office赤腳,我留意到 ...
女仔赤腳果個問題就真係好難講啦
睇個女仔本人有冇俾人玩過對腳o既經驗吧~
有o既話即係知道腳趾原來都可以勾引到男人,
係會有明知人地見到都專登露隻腳出o黎就係驚人地睇唔到
當年想追大王/ 想引起佢興趣去注意然後追我o既初期都有用過呢招
但即使係有咁o既經驗都可以純粹貪舒服, 又係好似我咁, o係屋企一個人赤腳冇話為o左俾邊個睇o架
如果無經驗o既, 可能就真係純粹想relax 一下, 無估到人地會注意囉 (因為佢自己都唔會)
所以要睇個人經歷+場合...

仲有一種係我有我自由理9你感受
事關新鞋尤其是高爭鞋著得耐真係會痛, 就算舊o左你可以自己試試, 坐低果陣拮起腳爭拉住條筋幾粒鐘
你都會想除o左佢, 旁人見到都理9佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 04:31 PM 發表 查看引用來源

女仔赤腳果個問題就真係好難講啦
睇個女仔本人有冇俾人玩過對腳o既經驗吧~
有o既話即係知道腳趾原來都可以勾引到男人,
係會有明知人地見到都專登露隻腳出o黎就係驚人地睇唔到
當年想追大王/ 想引起佢興趣去注 ...
明解。我覺得貪舒服係最好嘅解釋。應該係我諗多咗(因為小弟對女人腳特別敏感)。

如果有嘢,我覺得應該會做啲更出嘅嘢。譬如,當條女話大髀撞瘀咗好痛,特登趷高俾你睇,然後你睇咗半日發現隻白雪雪左髀其實咩事都冇,佢仲笑住問:睇唔睇到呀?先知道被玩。

呢招雖然cheap,但真係好work。我覺得你應該都對男人使用過?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 15:00 發表 查看引用來源

明解。我覺得貪舒服係最好嘅解釋。應該係我諗多咗(因為小弟對女人腳特別敏感)。

如果有嘢,我覺得應該會做啲更出嘅嘢。譬如,當條女話大髀撞瘀咗好痛,特登趷高俾你睇,然後你睇咗半日發現隻白雪雪左髀其實咩事都冇,佢仲笑住 ...
咁又冇
只係專登著多D短裙高爭鞋,排排坐果陣刻意對腳靠過去多少少咁啫😆
但係的確試過一次嗌腳痛, 係初頭同佢單獨出街嘅, 之後詐晒型咁話****1我唔理呀, 有九成嘅路程都係行你想行嘅地方先行到我腳痛嘅, 你同我按通宵都按返順佢呀
咁囉 🤣

前往最後回覆