性生活有否受疫情影響?

收藏  |  訂閱
33  2.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-12 09:12 PM 發表 查看引用來源
咁又冇
只係專登著多D短裙高爭鞋,排排坐果陣刻意對腳靠過去多少少咁啫😆
但係的確試過一次嗌腳痛, 係初頭同佢單獨出街嘅, 之後詐晒型咁話****1我唔理呀, 有九成嘅路程都係行你想行嘅地方先行到我腳痛嘅, 你同我按通宵都按 ...
嘩,識嘢喎吓。咁樣呃人按腳,9成男人都會受,越按越上按到冇雷公咁遠。

我記得另外一件同腳有關嘅出位嘢係,有位女同事叫小弟落去gym room locker攞襪。係著長boot裡面著嗰種襪。佢話,「you know, the socks when I'm wearing my boots...」老實講,我根本唔識咩係著boot嘅襪。好彩佢個包只有一對襪:不過係一對有花紋嘅尼龍襪。

至於,小弟有冇偷聞對襪?你話呢?

答案係...冇。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:30 發表 查看引用來源

嘩,識嘢喎吓。咁樣呃人按腳,9成男人都會受,越按越上按到冇雷公咁遠。

我記得另外一件同腳有關嘅出位嘢係,有位女同事叫小弟落去gym room locker攞襪。係著長boot裡面著嗰種襪。佢話,「you know, the socks when I'm wea ...
哈哈哈好彩你冇, 如果唔係真係睇唔起你!
男人中意女人對腳完全冇問題, 真係要行埋果陣要聞要奶要啜要點玩我都無異議,
仲會配合陪佢一齊玩添 但係背住人偷偷咁玩我就覺得有d 變態啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 02:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈好彩你冇, 如果唔係真係睇唔起你!
男人中意女人對腳完全冇問題, 真係要行埋果陣要聞要奶要啜要點玩我都無異議,
仲會配合陪佢一齊玩添 但係背住人偷偷咁玩我就覺得有d 變態啦 ...
小弟雖然鹹濕,但未至於卑鄙。如果聞咗,我會接受唔到自己。

我曾經好似講過另一單香艷嘢:老婆嘅表妹寄住小弟家裡,有次小弟入佢間房吸塵,嚇然見佢床頭放住支震動器(外型似支鋼筆,小弟要觀察咗幾秒先意識到係乜!)。小弟對外型宅到唔恨(仍然係處女!)嘅表妹原本零性幻想,甚至無視佢,但嗰下唔知點解突然好大震撼,超想攞起支筆嚟研究吓(同聞吓)。應該掙扎咗一兩分鐘度,最後決定當睇唔到。

從此之後,小弟對表妹睇法完全改變咗。呢件事發生喺小弟開始睇引版嘅初期,嘩嚡,講起上嚟,好似係上個世紀嘅事咁!

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-16 15:20 發表 查看引用來源

小弟雖然鹹濕,但未至於卑鄙。如果聞咗,我會接受唔到自己。

我曾經好似講過另一單香艷嘢:老婆嘅表妹寄住小弟家裡,有次小弟入佢間房吸塵,嚇然見佢床頭放住支震動器(外型似支鋼筆,小弟要觀察咗幾秒先意識到係乜!)。小弟對外 ...
睇到香艷兩個字仲以為有咸故... 以為同老婆表妹搞上埋
結果淨係得支筆
遇到呢種情況我地係咪可以嗌回水o架?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 02:41 PM 發表 查看引用來源

睇到香艷兩個字仲以為有咸故... 以為同老婆表妹搞上埋
結果淨係得支筆
遇到呢種情況我地係咪可以嗌回水o架?
老板話可以八折回水。但要先過水,後回水。

依娘娘估計,小弟最後同表妹有冇嘢發生?以下資料可以參考:
  • 男未婚,係性慾超人
  • 女早熟,青春期好奇心旺盛
  • 有獨處機會
  • 女為處女,男有處女情意結

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 10:31 發表 查看引用來源

老板話可以八折回水。但要先過水,後回水。

依娘娘估計,小弟最後同表妹有冇嘢發生?以下資料可以參考:
男未婚,係性慾超人女早熟,青春期好奇心旺盛有獨處機會女為處女,男有處女情意結 ...
好想買有, 但又好似太簡單... 點知你條友會唔會陰9 本宮o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 12:38 PM 發表 查看引用來源

好想買有, 但又好似太簡單... 點知你條友會唔會陰9 本宮o架
奴才不敢!奴才只係向娘娘請教。

睇吓你到底對男人有幾熟。

提示:

1:隻豬冇咗lu
2:有人爆喊
3:有人後悔到失眠
4:如果見面,仍有偈傾

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 15:56 發表 查看引用來源

奴才不敢!奴才只係向娘娘請教。

睇吓你到底對男人有幾熟。

提示:

1:隻豬冇咗lu
2:有人爆喊
3:有人後悔到失眠
4:如果見面,仍有偈傾 ...
仲提示? 你唔係已經講出o左答案咩?
(1) 即係已經搞o左啦
(2) 斷估唔L 係你喊卦
(3) 呢個嘛... 兩個都有可能, 應該係女方比較多, 但given 果個都算係你親戚嘛, 你實在應該要後悔!
(4) 係好事o黎o既, 我冇咩可以comment

話時話, 唔計你地果d 所謂征服o既成功感, 齋計生理感覺而言同一個處女做vs 非處女有咩唔同?

回覆 28# 蛇貴妃 的帖子

正確答案係...冇發生過。隻豬唔係小弟經手。

有一樣嘢想請教娘娘。佢話我極度傷害咗佢嘅自尊心(留意極度兩個字)。而我一直諗唔到曾經做過啲咩極度傷害過佢。

女人會唔會因為男人唔肯掂佢,而受到傷害?

我好似講過,以前對處女係冇特別興趣。直至表妹出現,好似動起咗小弟條根咁。因為生理上,開苞其實冇快感可言。

但心理嘅滿足感則唔嘢少,就好似開箱一件禮物咁。 成件事嘅重點係親手開箱嘅過程。男人幫到條女由女仔變成女人,會有一種「完成大事」嘅成功感(至少我係咁諗)。聽講女人一世唔會忘記破佢處嘅男人,而我會話男人亦會對自己親自開箱嘅女人印象特別深刻,甚至一世難忘。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-21 09:28 發表 查看引用來源
正確答案係...冇發生過。隻豬唔係小弟經手。

有一樣嘢想請教娘娘。佢話我極度傷害咗佢嘅自尊心(留意極度兩個字)。而我一直諗唔到曾經做過啲咩極度傷害過佢。

女人會唔會因為男人唔肯掂佢,而受到傷害?

我好似講過,以前 ...
會, 絕對會! 再講清楚d 吧:
  • 主動將自己送上但人地唔要
  • 對方表現出o黎唔夠享受
  • 含佢射唔出
  • 每次都要我而佢從來唔主動俾signal 想搞o野
以上都有可能令女人唔開心囉

你講果個case比較極端, 因為對方係第一次嘛, 女人都將第一次睇得好重 (好似係),
要好大決心先願意將第一次送俾一個男人,
就等如你花o左好多時間駛o左好多錢準備一份你覺得人地應該會中意o既厚禮打算送俾人,
人地同你講no thanks, 你會點諗?

前往最後回覆