[不能說的性事] 你喜歡看怎樣的AV片呢?

收藏  |  訂閱
33  7.7k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-6-5 06:26 發表 查看引用來源
看來看去,我總覺得日本AV片是最好的,因為日本人拍攝得好專業,男女都有身材,女性那種享受表情也表露無遣,也有小小劇情加入,令你更投入其中,最重要的是拍攝整個性愛過情很細緻,由前戲開始到最後階段,除了看到性愛技巧外還看到女 ...
乜嘢國家拍嘅都有佢哋特色, 啱嘅就睇囉, 有啲劇情會好睇啲, 題材冇乜要求, 最後都係動作片收場...

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-6-5 06:26 發表 查看引用來源
看來看去,我總覺得日本AV片是最好的,因為日本人拍攝得好專業,男女都有身材,女性那種享受表情也表露無遣,也有小小劇情加入,令你更投入其中,最重要的是拍攝整個性愛過情很細緻,由前戲開始到最後階段,除了看到性愛技巧外還看到女 ...
我就鍾意睇啲欲拒還迎 有少少被迫做愛 但好享受嗰啲🤩

引用:
原帖由 天郎 於 2021-6-9 12:42 發表 查看引用來源
我就鍾意睇啲欲拒還迎 有少少被迫做愛 但好享受嗰啲🤩
吔咩嗲.....二姑...二姑.....!!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-9 19:16 發表 查看引用來源

吔咩嗲.....二姑...二姑.....!!!
笑屎🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 06:39 發表 查看引用來源

係你唔識搵啫
外國AV 揀 romantic 或者 female friendly 系列, 不知幾好睇 分分鐘好過日本果d
我自己睇o既話通常睇呢兩個類別, 加一個 bdsm/ caning
外國AV缺點在
1)拍攝技巧
在射精最激一刻只有映射精位置而同一時間沒有映女性高潮表情

2)親密親切感下射精
好多時用狗仔式射精或離身射精,沒有男上女下親密情況下射精感覺

3)射精前後親切接吻
尤其是在射精前後有親切的接吻鏡頭令你有性愛過程有完美感覺

而日本AV就有交代這些性愛過程中的小節

你们都还有研究哦。。。还细节

回覆 12# 天郎 的帖子

原來有同道中人⋯ 半推半就最正

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-6-13 07:35 發表 查看引用來源

外國AV缺點在
1)拍攝技巧
在射精最激一刻只有映射精位置而同一時間沒有映女性高潮表情

2)親密親切感下射精
好多時用狗仔式射精或離身射精,沒有男上女下親密情況下射精感覺

3)射精前後親切接吻
尤其是在射精前後有親切 ...
點解我覺得係相反o既?
外國av 要睇咩 channel, 個個主題唔同o架
有個叫 x-art o既我幾中意
係拍得好有感覺
俾個例子俾你啦 https://xhamster.com/videos/x-art-presley-logan-rose-petals-540-xheYBAo

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-23 09:15 發表 查看引用來源

點解我覺得係相反o既?
外國av 要睇咩 channel, 個個主題唔同o架
有個叫 x-art o既我幾中意
係拍得好有感覺
俾個例子俾你啦 https://xhamster.com/videos/x-art-presley-logan-rose-petals-540-xheYBAo ...
你睇東洋個啲,九成九睇多P 啦,咁梗係無x art 個啲咁浪漫

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-25 17:02 發表 查看引用來源

你睇東洋個啲,九成九睇多P 啦,咁梗係無x art 個啲咁浪漫
同意😄

前往最後回覆