46 12345
上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
45  169.4k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:18 發表 查看引用來源
(亞嫂比南亞佬話身材唔好)

話說星期六我有嘢做要返公司先, 叫老婆自己上細佬屋企玩住先, 但到下午三點收到弟婦通知話頭先攞外賣發出左D事, 依家亞嫂嬲爆爆坐係度飯都無食, 咁我哂公司野後上細路屋企, 老婆光脱脱開 ...
師兄, 不如放亞嫂和弟婦張body相上來, 比大家評分, 睇下邊個索D

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 11:27 發表 查看引用來源
小弟漏左資料, 現更新如下:

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右. ...
😍睇落好正喎,相信大家都期望師兄post 張 body相睇下😉

有沒有考慮比南亞佬觀戰睇住你地屌閪?南亞佬在旁齋睇又冇得參與😄,我諗二位阿嫂一定覺得好正。

有沒有諗過拍片?比阿嫂睇你同弟婦玩,交流下,睇佢有幾姣,奶你菊花🌼,分分鐘開發埋佢🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 14:51 發表 查看引用來源
唔使拍片, 黎緊個星期六日, 細佬兩公婆上黎屋企過夜玩4P, 😃😃
嘩....咁正呀🤤,有沒有玩下情趣玩具?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 15:29 發表 查看引用來源
因為佢公司有個同事同南亞仔拍緊拖,成日聽聴埋埋話D南亞點樣大碌同埋勁,所以搞到亞嫂個陣真係起哂水㗎!
下次南亞仔送外賣嚟,叫阿嫂同佢講,聽講南亞條撚好勁,叫佢即場攞出嚟睇下😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 16:25 發表 查看引用來源
師兄講到自己性無能咁, 你一個月都可以屌3-4次, 出面好多精壯師兄, 成年都無得屌呀!仲慘慘豬啦!
我咪係其中一個囉😭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 19:02 發表 查看引用來源
師兄未揾到新刺激遮, 一有新刺激你就會龍精虎猛包括你老婆.
係,搵到新刺激就會多d情趣多d嘢玩多d刺激,就我本人,我就開發咗菊花比對方玩角色互換,對方用穿戴式假鳩插返我轉頭🤭,親身感受女性肛交是什麼感覺。
申報我唔係Gay或雙性,接受唔到比男人插

二位阿嫂淨係益D南亞佬, 而家連阿叔都見過阿嫂個 body , 相信呢度咁多佢的粉絲, 大家都想欣賞一下, 有沒有二位阿嫂的 body 相比大家粉絲欣賞下呢?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 21:12 發表 查看引用來源
呢個大叔係討論區內嘅師兄, 佢真係好有眼福見到亞嫂個body.😅😅😅
係囉係囉....又會咁啱,
大叔真係有眼福,
可惜其他粉絲們沒有

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆