上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
45  169.4k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 15:28 發表 查看引用來源
葡萄大叔就真
佢葡萄唔葡萄唔理佢啦,
而家係大家粉絲冇得欣賞阿嫂和弟婦個 body 相

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-11 11:58 發表 查看引用來源
ching,識玩啵~!😂😂😂😂😂
人一世物一世, 玩下囉, 又沒壞的, 雙方又可以同對方多樣嘢玩, 多樣情趣, 自己又爽, 何樂而不為?
同埋女人比人插到高潮的感覺到底係點? 大家知嗎? 我試過被插到前列腺高潮感受過, 所以我知女人高潮的感覺係點.

引用:
原帖由 chunaries2 於 2021-6-12 11:22 發表 查看引用來源
所以凡事太熟都唔係好事,寧願係南亞仔次次都唔同
我都認同呢位師兄講,不過南亞的都不是個個唔係好人的,我見有d南亞都好好禮貌

粉絲們都沒有相睇

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 08:15 發表 查看引用來源
佢口講話難為情, 其實咀角有小小偷笑, 仲有佢話次次都係大叔上黎都好, 安全好多.
噚日同弟婦做完, 佢話依家舒服哂, 仲話細佬成個禮拜無掂過佢, 下面成條軟皮蛇咁, 話我就唔同, 一担就硬又識乃佢後門, 真係好想日日都 ...
師兄你都有奶弟婦個菊花?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 10:03 發表 查看引用來源
做之前大家一齊沖乾淨, 然後互乃包括屎眼, 大家開心, 我係第一個男人乃弟婦個菊花, 自從比我乃過後, 次次都要我乃.
有沒有奶過阿嫂個菊花? 如果沒有, 阿嫂知道你奶弟婦唔奶佢, 阿嫂一定會唔高興.
睇嚟弟婦應該想你插埋佢屎忽.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 10:47 發表 查看引用來源
我更係有乃亞嫂菊花啦!我剩係乃過2條女菊花包括亞嫂及弟婦, 亦都係只比過呢2條女乃過菊花.
我唔會屌佢菊花, 乃就夠啦!
如果弟婦或阿嫂要求呢? 有好多女人通常玩到咁上下, 就會搵D新嘢玩下, 追求新鮮感, 自然就想開發埋自己後花園, 可以玩雙穴齊插, 有很多女性都很享受, 佢地話插後面仲 High 過插前面, 男人就覺得插後面個洞好窄, 好好 feel , 自此雙方都返唔到轉頭, 毎次都要玩

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 11:28 發表 查看引用來源
佢哋要求到咪試下囉!不過弟婦係我隔離話叫我諗都唔好諗呀!😅
咁又問下阿嫂想唔想試?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 11:44 發表 查看引用來源
頭先袋幾乎比人揸爆, 仲問, 想我比人咬斷條jer😅
頭先發生乜事差D比人揸爆袋?
阿嫂可能都想比你插佢後花園呢....
可能怕你接受唔到唔敢開口.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 12:00 發表 查看引用來源
就係問弟婦想唔想比佢屌屎忽 ?跟住就比人鍊春袋.

其實我覺得佢內心是想的, 女人總是怕羞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆