上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
187  169.4k

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-9 14:13 發表 查看引用來源

係架,屌住話佢係臭雞🤫🤫
佢會話唔係,係任人屌既免費雞🤫🤫
哈哈!
我老婆連強姦對手都要南亞佬, 就知佢真係想食南亞腸, 如果佢知道有條南亞腸係干淨兼無麻煩, 佢唔使問我一定即食條南亞腸.😅😅😅

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-9 14:22 發表 查看引用來源

如果知道亞嫂俾南亞佬屌左
師兄會唔會更落力砌阿嫂🤫🤫
比南亞屌完我仲點敢砌落去

噚晚執咗亞嫂一濟後, 亞嫂攬住我話南亞就污糟唔得嗻, 咁外賣大叔應該可以呀?我話更係唔得啦!你知道人地個背景咩?佢話見近排悶悶地同你講笑嚇下你渣!
有陣時都唔知佢講真定講假.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-9 15:44 發表 查看引用來源

打蛇隨棍上問佢蒙眼百人斬制唔制😂🤫
綁佢係張凳度,雙腳打開,有J就插得😂😂
最近玩個D成人遊戲都係佢安排架, 例如全裸攞外賣, 同細佬弟婦玩4P之旅, 然後同細佬玩換妻, 都係亞嫂安排架, 呢D野係佢話事, 我無乜權干涉.😅

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 15:53 發表 查看引用來源
咁你就順應呀嫂需要就得,等呀嫂全權話事🤣🤣🤣
亞嫂再提起嘅我咪話好囉!比機會佢同D大叔玩夠哂新鮮感.😵

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-9 16:09 發表 查看引用來源
師兄你咁都唔知,阿嫂咁講係在試水溫呀
唔係嘛!佢真係想比大叔屌😱😱😱😱😱

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-9 16:24 發表 查看引用來源

唔好咁大聲呀。 咮
乜..乜 原來係你呀!唔好爆個地址出嚟呀!唔係晚晚都唔知攞幾多次外賣, 🤫

又一日, 亞嫂同我都收工😃

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-9 17:47 發表 查看引用來源
佢吾係想比呀叔吊,佢試水溫係想比其他人吊,如果呀叔你吾介意,即係日後佢有目標就可以去馬,佢之前就係睇中你細佬先咁積極安排,如果弟婦唔肯比你吊,只係呀嫂比你細佬吊你又肯嗎,所以呀嫂識玩之人,直頭係試你底缐 ...
即係佢另有目標, 唔通係公司D同事!😱😱😱😱😱

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-9 18:23 發表 查看引用來源
唔應該話俾人屌,應該話食唔食😜😜
你哋講到亞嫂係食家咁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆