上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
187  169.6k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-10 11:54 發表 查看引用來源
你未試過啫,試過你都會同我一樣,返唔到轉頭😄
老婆及弟婦乃我屎眼我已經好hi, 你話揾支野插入去個屎眼我接受唔到.😅

引用:
原帖由 ricky_boy 於 2021-6-10 12:19 發表 查看引用來源

師兄應該可以好快阿嫂同弟婦一齊同時間幫你奶😁
如無意外星期六就有得玩🤫

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-10 13:27 發表 查看引用來源
如果4p一晚會出幾多次嘢?會唔會玩到冇嘢出
射極都有嘅, AV 男優都唔得啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 14:16 發表 查看引用來源

如無意外應該或者可能有機會第三次已經冇乜嘢出,第四次開始係痛,如果體力仍然支持到落去,第六次大概只有一滴好難唧出嚟…………
師兄就講出個真實情況喇!唔係屌死人, 係屌死自己.

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-10 15:40 發表 查看引用來源
可能性很高, 同埋我覺得阿嫂第日奶奶下你屎眼時,會用手指👉插入去😄,這個可能性都會好大
你唔好cls啦!嚇死我😱😱😱

引用:
原帖由 infantry 於 2021-6-10 16:06 發表 查看引用來源
經驗都唔少呀,不過呢個遊戲嘅好玩,同時亦都好危險
講遇過嘅危險事情聽下🙏

引用:
原帖由 infantry 於 2021-6-10 16:20 發表 查看引用來源
試過同個新識嘅sp 玩蒙眼,搞搞下發現唔止得sp 一個,到最後變左多p, 又試過輕微細菌感染,最危險係玩玩下玩左真感情
嘩变左多P, 咁你個屎忽有無👉🌻......😰

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-6-10 16:32 發表 查看引用來源

應該話唔怕隔離鄰居門口有裝cam!
裝得cam嘅鄰居一定幾出位嘅, 我又未察覺又呢D鄰居.

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-10 16:36 發表 查看引用來源

如果男鄰居見到, 一定冇所謂啦
如果女鄰居或小朋友見到, d鄰居又會點諗點講呢?
可能女鄰居話我又要咁玩呢, 3p2q 師兄睇到好野機會又大左🤫

引用:
原帖由 infantry 於 2021-6-10 16:20 發表 查看引用來源
試過同個新識嘅sp 玩蒙眼,搞搞下發現唔止得sp 一個,到最後變左多p, 又試過輕微細菌感染,最危險係玩玩下玩左真感情
諗落都幾得人驚, 明明兩個人, 屌屌下四方八面行咗多幾個三五識七男男女女出嚟, 真係會鳩縮😰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆