上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
187  169.4k

引用:
原帖由 ACT 於 2021-6-24 21:55 發表 查看引用來源
好好奇亞嫂有無即時比陳生睇全相??

亞嫂著果件背心夾位好低架, 基本上無時無刻都讓緊半球甚至全球, 有冇除哂比陳生睇已經唔重要啦!

噚夜亞嫂又對亞叔發出不滿宣言:

亞嫂話D師兄講到大叔幾慘幾慘, 其實最慘果個係佢, 佢都係厕所幫大叔沖涼,含撚,打飛機出埋野, 大叔都有爽過呀!
之後入到房又同大叔含撚,但係大叔又硬唔起, 大叔見到自己硬唔起即刻走人, 都無諗過用其他方法比佢爽.

其實大叔可以幫佢乃閪乃屎眼等, 可能之後硬番呢, 咁大家都有得爽, 搞到佢要自己撲熄度火, 仲有大叔果度好細條又幼, 扯起都係得4吋左右, 可能佢入咗都feel唔到.

原本諗住唔寫下去, 但有師兄pm要求update , 所以update 昨晚事件:

噚晚食完飯, 亞嫂同我講頭先扔垃圾時係後樓梯見到陳生, 仲比陳生知道佢係cheap 嫂, 亞嫂仲答應係夜晚12點, 係後樓梯比佢睇住我地倆公婆扑嘢.

係12點, 亞嫂上下真空著住件背心,我就剩係著住條短衭去後樓梯, 當時除咗陳生外佢老婆都一齊係後樓梯食緊煙等緊我哋, 打招呼後, 亞嫂就除咗我條衭幫我含撚, 之後亞嫂就趴係樓梯度趷高個羅友比我屌, 佢仲自己除埋件背心出嚟, 我倆公婆全裸比人睇住屌閪, 屌緊期間發覺原來都陳太踎低同陳生含緊撚, 跟住自己剝光豬比陳生屌, 無耐我同陳生各自中出自己老婆, 雙方亞嫂亦幫自己老公啜返干淨, 陳太話好耐未試過咁爽, 話下次去佢屋企玩, 亞嫂即係話好,  之後四條肉蟲各自回家.

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-6-30 16:16 發表 查看引用來源

咁以後又多一對玩樂的朋友啦!
陳生都50頭有D肚腩, 陳太都40尾啦!不過都尚算風韻尤存, 可以一戰嘅。

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 13:46 發表 查看引用來源

師兄,最近有無同鄰居陳生陳太聯誼呀?或者亞嫂聯合陳太一齊叫外賣呢!
最出乎意料之外, 係亞嫂嘆左條後生南亜腸

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 14:32 發表 查看引用來源

咁出乎意料之外,是點樣的。。。
不知各位師兄記唔記得, 亞嫂公司有個女同事有條仔係南亞人士, 而亞嫂又同呢位女同事乜嘢都講包括全裸攞外賣及4P等, 而女同事又講南亞仔如何勁, 結果有日女同事話想玩攞外賣, 仲帶埋佢條南亞仔上來, 事情就發生......

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 15:45 發表 查看引用來源

咁你當時有無在現場。。。
我緊係在場啦!

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 16:39 發表 查看引用來源

講吓當時情況。。。
亞嫂同女同事約好日子後, 我就問亞嫂唔覺尷尬嗎?佢話唔覺喎, 當晚我同亞嫂一早回家, 亞嫂就脱光等佢同事(叫A)同埋條仔(john)上來, 無耐A及john都一齊上來, john 見到亞嫂就話亞嫂身材正又大方, 跟住A立即又脱光問佢又如何,條仔話一樣咁正, 而亞john自己都除咗上衫, 成個心口都係毛, 亞嫂引唔住伸手去摸john心口D毛話D毛好拮好玩, 对波又係咁來來回回趟亞john手臂.

無耐外賣到, john左右摸住自己條女及亞嫂條腰(正確D來講應該係摸住個羅友)攞外賣, john仲同外賣南亞講左D家鄉話添, 跟住又拍左一下亞嫂同A羅友一吓, 跟大家一齊笑.然後入屋吃飯.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆