家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
38  169.6k

呢2日同弟婦有冇5Q,接完老婆今晚仲有1Q等你

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:55 發表 查看引用來源
咁…小心喎~我以前有個老友同條女一日一夜屌到無精射...最後射血水😅😅
來日方長,呢啲嘢追求舒服,冇必要玩到咁辛苦,令對方high有好多方法吾一定吊,另外吾一定追求肉體快感,可以試吓視覺上嘅快感

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 21:12 發表 查看引用來源
弟婦同老婆特登光脱脱出去攞外賣, 比南亞欣賞挑逗, 就係追求呢種另類快感😁😁😁
正是,其實兩位嫂嫂咁玩得可以好多野玩,另外等你老婆同細佬呢2日既報告

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 11:15 發表 查看引用來源
二位亞嫂話現階段幾好玩, 可以光脱脱比南亞慢慢欣賞佢哋嘅body, 又比佢哋言語上挑逗, 產生另類快感😅, 所以未考慮進一步比南亞觀戰.😅😅😅
如果肯比南亞觀戰即係對南亞有興趣,你接唔接受呀嫂想比南亞吊?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 12:21 發表 查看引用來源
二位亞嫂係唔會比南亞觀戰, 若比佢哋觀戰,估計狀況係我同細佬屌緊亞嫂時, 佢隨時攞埋條巨撚出嚟比亞嫂睇, 亞嫂hi hi 地隨時攞嚟含, 跟手就比佢地中出屌埋架啦!

仲有佢哋幾濫交污糟, 亞嫂比佢哋屌完, 送比師兄你屌,  ...
我就係同你一樣咁唸,你知啦,女人玩起上嚟真係估唔到

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 13:17 發表 查看引用來源
Ching 係咪有類似經驗?
當然冇啦,我老婆保守型

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 14:48 發表 查看引用來源
有師兄 pm 我問點解會同細佬, 弟婦玩4P咁爆嘅, 我係呢度重覆講一次.

亞嫂咪成日著左衫等於無著咁出門口攞外賣嘅, 成日被南亞不斷言語挑逗, 有次更被南亞揸埋波玩埋羅.

果次之後亞嫂間中會問我可唔可以同南亞玩, 我話 ...
原來呀嫂真係有唸過比南亞仔吊,只係你唔開綠燈,呀嫂真係好進取,日後就算吾比佢吊真會揾機會睇下條南亞腸

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-6-7 15:54 發表 查看引用來源
師兄就好, 老婆咁玩得, 仲有個細佬可以幫手

見師兄同亞嫂年紀同我同我太太差唔多, 都想講下我自己
我就41,,太太就39。唔知師兄有冇覺得接近40歲體力就下降得好快,唔止日常放工返到屋企攰到隻狗咁,就連扑嘢都要放假先有 ...
我正是同你差不多,30幾仲還可以,40後就慢慢衰退,性慾,持久力,硬度都比之前差,所以而家吾可以成日做,一個月都係3-4次左右

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 16:25 發表 查看引用來源
師兄講到自己性無能咁, 你一個月都可以屌3-4次, 出面好多精壯師兄, 成年都無得屌呀!仲慘慘豬啦!
你未到個階段吾會知,但一定有其他C兄知我講乜,你而家40,5年後你同而家比較一定有高低,可能你未必有呢個問題,但年紀漸大身體衰退係事實

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 19:02 發表 查看引用來源
師兄未揾到新刺激遮, 一有新刺激你就會龍精虎猛包括你老婆.
咁都係,不過有小朋友仲要睇住佢d功課,無論工作,小朋友讀書都有吾少壓力,加上照顧小朋友已經冇乜時間,性方面自然少,又可能同老婆廿幾年點都會悶

前往最後回覆