上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

可能大叔喂咗阿嫂飽一飽,飽到攰啦!

阿嫂身心都爽晒,下次到強哥😍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-22 15:48 發表 查看引用來源
大叔星期六有上黎幫亞嫂推拿, 不過當日我同弟婦出左去行街直至下午才返屋企, 見到亞嫂瞓係床上休息緊, 佢話大叔推拿手勢好好及好舒服, 佢話好攰要瞓一陣, 就連我同弟婦大戰叫到拆天都無理, 都唔知係食飽左定真係好攰 ...
可能食飽左,哈哈,大叔出嚟講返當時戰況唔該。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-22 20:37 發表 查看引用來源

可能食飽左,哈哈,大叔出嚟講返當時戰況唔該。
亞嫂就話大叔無屌佢, 究竟係唔係我都想知喎?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-23 08:16 發表 查看引用來源
亞嫂就話大叔無屌佢, 究竟係唔係我都想知喎?
如果冇屌,咁阿嫂因咩事咗攰呢?

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2021-6-23 09:13 發表 查看引用來源
如果冇屌,咁阿嫂因咩事咗攰呢?
亞嫂話無屌就無屌,除非大叔出嚟講有屌度啦

頭先問亞嫂有關當日按摩過程, 佢話原本唔想講, 嘅然大家都想知就話比大家聽:

亞嫂話果日佢已經光脱脱連口罩都無就開門比大叔入黎, 大叔話原來佢原來係咁靚女, 亞嫂話多謝後就話佢鐘意干淨叫大叔沖涼先, 跟手就除哂大叔衫褲帶大叔入去沖涼.

大叔老實不客氣揸佢對奶及玩兩粒提子,仲話佢好身材對波又弹手, 佢幫大叔洗干淨支炮仔後,就一口幫大叔含撚, 又chok 支炮, 點知唔夠幾分鐘就出左野, 洗干淨支炮就帶大叔入房, 亞嫂又含又chok 支炮仔, chok 到手又軟, 含到牙骹都無力,點知都硬唔起, 仍然係一條軟瀨瀨嘅毛蟲仔, 亞嫂跟住放棄, 亞嫂話自己極為無引黑哂面望住大叔, 大叔自己知自己事頭dup dup 著返衫褲走人, 大叔話自己下次會好D, 亞嫂話有下次先算啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-23 20:00 發表 查看引用來源
頭先問亞嫂有關當日按摩過程, 佢話原本唔想講, 嘅然大家都想知就話比大家聽:

亞嫂話果日佢已經光脱脱連口罩都無就開門比大叔入黎, 大叔話原來佢原來係咁靚女, 亞嫂話多謝後就話佢鐘意干淨叫大叔沖涼先, 跟手就除哂 ...
哈哈~無以後😅😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-23 20:00 發表 查看引用來源

亞嫂話果日佢已經光脱脱連口罩都無就開門比大叔入黎, 大叔話原來佢原來係咁靚女, 亞嫂話多謝後就話佢鐘意干淨叫大叔沖涼先, 跟手就除哂 ...
唔怪得大叔唔出聲啦,哈哈,我頂上,我按摩都得架啵,😁😁

引用:

咁又真係幾冇引嘅,已經著咗火,但又滿足唔到,真係會冇下次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆