上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-23 20:00 發表 查看引用來源
頭先問亞嫂有關當日按摩過程, 佢話原本唔想講, 嘅然大家都想知就話比大家聽:

亞嫂話果日佢已經光脱脱連口罩都無就開門比大叔入黎, 大叔話原來佢原來係咁靚女, 亞嫂話多謝後就話佢鐘意干淨叫大叔沖涼先, 跟手就除哂 ...
閣位早晨😊
大叔今次真係捉蟲!

明知有料到,亞叔連偉哥都慳。無得係啱。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-6-24 08:21 發表 查看引用來源
明知有料到,亞叔連偉哥都慳。無得悶係啱。
亞叔食定偉哥上去嘅話, 结局原全唔同, 分分鐘我同弟婦返到屋企, 亞叔仲屌緊亞嫂, 屌到啪啪聲, 亞嫂係度求饒叫唔好咁大力, 話唔定弟婦都引唔住加入戰團比大叔屌埋, 依家乜都無囉🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 09:01 發表 查看引用來源
亞叔食定偉哥上去嘅話, 结局原全唔同, 分分鐘我同弟婦返到屋企, 亞叔仲屌緊亞嫂, 屌到啪啪聲, 亞嫂係度求饒叫唔好咁大力, 話唔定弟婦都引唔住加入戰團比大叔屌埋, 依家乜都無囉🤭🤭🤭 ...
哈哈,你唔好再引大叔啦。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 09:01 發表 查看引用來源
亞叔食定偉哥上去嘅話, 结局原全唔同, 分分鐘我同弟婦返到屋企, 亞叔仲屌緊亞嫂, 屌到啪啪聲, 亞嫂係度求饒叫唔好咁大力, 話唔定弟婦都引唔住加入戰團比大叔屌埋, 依家乜都無囉🤭🤭🤭 ...
食與唔食,一念之差...

噚晚強哥送外賣上來, 亞嫂剩係著住條底褲首次出去攞外賣, 強哥眼都唔眨望住亞嫂對奶, 亞嫂笑住話強哥好似未見過女人咁, 強哥話亞嫂身材咁好更係要望啦!佢話大叔已經講哂規矩比佢知唔會偷拍及守秘嘅.

強哥話佢亦係討論區亞嫂嘅 粉絲一定識做叫亞嫂放心.

引用:
不過驚亞叔咁嘅年紀食完偉哥馬上風呢,太刺激啦

引用:
咁唔係食偉哥,係食犀利士。長效36

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-24 11:57 發表 查看引用來源
不過驚亞叔咁嘅年紀食完偉哥馬上風呢,太刺激啦
高風險,回報高🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-24 10:25 發表 查看引用來源

哈哈,你唔好再引大叔啦。
我係講事實, 大叔準備好D咪得米, 仲有意外收獲享用淫賤雙飛住家菜😋, 不過暫時只有我同细佬享受到.😋😋😋😋😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆