上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

今晚食完飯, 亞嫂上下真空袛係著左件剛剛遮到半個羅友嘅籃球背心去後樓梯扔垃圾, 但就比平時耐左小小才返回屋企.

佢話頭先係後樓梯見到隔離屋個男人(陳生)係度食煙, 同陳生打招呼後, 佢便弯低身扔垃圾,後面走哂光比陳生見到, 陳生話佢個羅友幾圓喎, 亞嫂笑笑口話佢乜咁咸湿架昅佢, 陳生話佢著到咁性感連毛都比佢睇埋好難唔昅個喎, 不過你身材咁好都唔怕比人昅啦!亞嫂望下自己個羅友, 話係咩!不過都算見得下人嘅!跟住陳生話佢著成咁唔驚架, 佢話又唔係未比男人睇過, 你都見過唔小女人啦!就算比你睇哂又有乜所謂,最緊要係你識得欣賞!

陳生話亞嫂身材真係好好, 不過叫亞嫂都係小心唔好咁著好易出事架, 不過有佢係度就算乜都唔著都唔使驚, 亞嫂陰陰笑話咁佢下次去後樓梯嘅咪叫埋陳生你陪佢囉, 咁佢就唔使驚.....

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 21:12 發表 查看引用來源
今晚食完飯, 亞嫂上下真空袛係著左件剛剛遮到半個羅友嘅籃球背心去後樓梯扔垃圾, 但就比平時耐左小小才返回屋企.

佢話頭先係後樓梯見到隔離屋個男人(陳生)係度食煙, 同陳生打招呼後, 佢便弯低身扔垃圾,後面走哂光比 ...
師兄你有冇房出租呀?或者隔離有冇單位放租?我即刻搬過嚟,哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 21:12 發表 查看引用來源

佢話頭先係後樓梯見到隔離屋個男人(陳生)係度食煙, 同陳生打招呼後, 佢便弯低身扔垃圾,後面走哂光比 ...
新角色加入!

引用:
原帖由 Tasteless 於 2021-6-24 21:33 發表 查看引用來源
新角色加入!
亞嫂揾野食

好好奇亞嫂有無即時比陳生睇全相??
引用:

引用:
原帖由 ACT 於 2021-6-24 21:55 發表 查看引用來源
好好奇亞嫂有無即時比陳生睇全相??

亞嫂著果件背心夾位好低架, 基本上無時無刻都讓緊半球甚至全球, 有冇除哂比陳生睇已經唔重要啦!

噚夜亞嫂又對亞叔發出不滿宣言:

亞嫂話D師兄講到大叔幾慘幾慘, 其實最慘果個係佢, 佢都係厕所幫大叔沖涼,含撚,打飛機出埋野, 大叔都有爽過呀!
之後入到房又同大叔含撚,但係大叔又硬唔起, 大叔見到自己硬唔起即刻走人, 都無諗過用其他方法比佢爽.

其實大叔可以幫佢乃閪乃屎眼等, 可能之後硬番呢, 咁大家都有得爽, 搞到佢要自己撲熄度火, 仲有大叔果度好細條又幼, 扯起都係得4吋左右, 可能佢入咗都feel唔到.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-25 10:41 發表 查看引用來源
噚夜亞嫂又對亞叔發出不滿宣言:

亞嫂話D師兄講到大叔幾慘幾慘, 其實最慘果個係佢, 佢都係厕所幫大叔沖涼,含撚,打飛機出埋野, 大叔都有爽過呀!
之後入到房又同大叔含撚,但係大叔又硬唔起, 大叔見到自己硬唔起即刻走人 ...
所以 亞叔 正一衰 無鳩用 !!  仲有條脷都唔識用 !!

呀叔自己知自己事啦,得4寸仲要唔硬就未獻醜

今晚星期六,可能去哂happy !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆