上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 21:37 發表 查看引用來源
亞嫂揾野食
呢幾日呀嫂係咪好積極出去掉垃圾🤭

樓主有冇更新

原本諗住唔寫下去, 但有師兄pm要求update , 所以update 昨晚事件:

噚晚食完飯, 亞嫂同我講頭先扔垃圾時係後樓梯見到陳生, 仲比陳生知道佢係cheap 嫂, 亞嫂仲答應係夜晚12點, 係後樓梯比佢睇住我地倆公婆扑嘢.

係12點, 亞嫂上下真空著住件背心,我就剩係著住條短衭去後樓梯, 當時除咗陳生外佢老婆都一齊係後樓梯食緊煙等緊我哋, 打招呼後, 亞嫂就除咗我條衭幫我含撚, 之後亞嫂就趴係樓梯度趷高個羅友比我屌, 佢仲自己除埋件背心出嚟, 我倆公婆全裸比人睇住屌閪, 屌緊期間發覺原來都陳太踎低同陳生含緊撚, 跟住自己剝光豬比陳生屌, 無耐我同陳生各自中出自己老婆, 雙方亞嫂亦幫自己老公啜返干淨, 陳太話好耐未試過咁爽, 話下次去佢屋企玩, 亞嫂即係話好,  之後四條肉蟲各自回家.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-30 15:12 發表 查看引用來源
原本諗住唔寫下去, 但有師兄pm要求update , 所以update 昨晚事件:

噚晚食完飯, 亞嫂同我講頭先扔垃圾時係後樓梯見到陳生, 仲比陳生知道佢係cheap 嫂, 亞嫂仲答應係夜晚12點, 係後樓梯比佢睇住我地倆公婆扑嘢.

係12 ...
咁以後又多一對玩樂的朋友啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-30 15:12 發表 查看引用來源

係12 ...

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-6-30 16:16 發表 查看引用來源

咁以後又多一對玩樂的朋友啦!
陳生都50頭有D肚腩, 陳太都40尾啦!不過都尚算風韻尤存, 可以一戰嘅。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-30 17:10 發表 查看引用來源
陳生都50頭有D肚腩, 陳太都40尾啦!不過都尚算風韻尤存, 可以一戰嘅。
大戰完出番個實戰記錄喎。。。

引用:

係12 ...
師兄,求下你唔好唔寫落去呀,而家睇你update 就好似生活上嘅寄託,睇你寫就好似一個朋友咁,好代入個角色度,就算做不到故事入面嘅幸運男人,都可以俾我地好多幻想空間,响呢個咁枯燥乏味嘅香港,滋潤下我地呢D可憐虫。我諗好多人都有同感。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-30 20:59 發表 查看引用來源

師兄,求下你唔好唔寫落去呀,而家睇你update 就好似生活上嘅寄託,睇你寫就好似一個朋友咁,好代入個角色度,就算做不到故事入面嘅幸運男人,都可以俾我地好多幻想空間,响呢個咁枯燥乏味嘅香港,滋潤下我地呢D可憐虫。我諗好多人 ...
yes, push !

咁岩大家都係呢個討論區會員,咁岩又住隔離.
呢個機率真係低到不得了.真係好運

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆