上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-30 17:10 發表 查看引用來源
陳生都50頭有D肚腩, 陳太都40尾啦!不過都尚算風韻尤存, 可以一戰嘅。
師兄,最近有無同鄰居陳生陳太聯誼呀?或者亞嫂聯合陳太一齊叫外賣呢!

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 13:46 發表 查看引用來源

師兄,最近有無同鄰居陳生陳太聯誼呀?或者亞嫂聯合陳太一齊叫外賣呢!
最出乎意料之外, 係亞嫂嘆左條後生南亜腸

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-7-8 14:19 發表 查看引用來源
咁出乎意料之外,是點樣的。。。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-7-8 14:19 發表 查看引用來源
望住南亞腸受唔住(堅勁)誘惑🤣🤣

引用:
是唔是攞外賣時攞埋條南亞腸嚟食呀!

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 14:32 發表 查看引用來源

咁出乎意料之外,是點樣的。。。
不知各位師兄記唔記得, 亞嫂公司有個女同事有條仔係南亞人士, 而亞嫂又同呢位女同事乜嘢都講包括全裸攞外賣及4P等, 而女同事又講南亞仔如何勁, 結果有日女同事話想玩攞外賣, 仲帶埋佢條南亞仔上來, 事情就發生......

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-7-8 15:08 發表 查看引用來源
不知各位師兄記唔記得, 亞嫂公司有個女同事有條仔係南亞人士, 而亞嫂又同呢位女同事乜嘢都講包括全裸攞外賣及4P等, 而女同事又講南亞仔如何勁, 結果有日女同事話想玩攞外賣, 仲帶埋佢條南亞仔上來, 事情就發生...... ...
試過之後…唉!😒返唔倒轉頭…係咪呢?

d故仔作到咁誇,竟然有人會信

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-7-8 15:08 發表 查看引用來源
不知各位師兄記唔記得, 亞嫂公司有個女同事有條仔係南亞人士, 而亞嫂又同呢位女同事乜嘢都講包括全裸攞外賣及4P等, 而女同事又講南亞仔如何勁, 結果有日女同事話想玩攞外賣, 仲帶埋佢條南亞仔上來, 事情就發生...... ...
咁你當時有無在現場。。。

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-7-8 15:45 發表 查看引用來源

咁你當時有無在現場。。。
我緊係在場啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆