上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

引用:
原帖由 peter009 於 2021-6-7 06:08 發表 查看引用來源
有無和老爺做过?闭门一家親!
我兩兄弟比兩位亞嫂幾乎攞左半條命, 仲搞老爺......😰

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-6-7 07:26 發表 查看引用來源
半夜沒和老婆練習一下嗎?
仲黎? 我要抖之餘, 亞嫂一入屋就梳洗, 然後自己入房, 即刻瞓到死豬咁啦!😅

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2021-6-7 07:27 發表 查看引用來源
師兄多d出文 好正下
出住D先, 一陣再出亞嫂再遇南亞佬.

亞嫂噚晚同我講話呢兩日, 細佬條撚從未離開過佢上下兩個口及雙手, 細佬應該比蜘蛛精吸干淨.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

今晚食完飯後準備回家, 老婆同弟婦話玩交換, 弟婦同我返屋企, 老婆就留係度同細佬一齊, 玩到咁激我同細佬更係逢陪, 依家帶弟婦回家大戰到明日😋😋😋😋😋

剛完成一Q,  一返入屋大家各自解除束縛 ...
一次過睇完好正👍🏻, 4P已唔係咁易玩到, 師兄你仲要係同弟婦玩, 利害利害👍🏻👍🏻👍🏻
真想見識下呀嫂的淫

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-6-7 09:19 發表 查看引用來源

一次過睇完好正👍🏻, 4P已唔係咁易玩到, 師兄你仲要係同弟婦玩, 利害利害👍🏻👍🏻👍🏻
真想見識下呀嫂的淫
轉述亞嫂係細佬屋企叫外賣再遇南亞佬一事.

(亞嫂再遇南亞佬)

老婆話噚日下晝又叫外賣, 諗住求其揾個南亞佬黎鬧出下氣, 當南亞外賣送到上黎時, 有係見到果個話佢墮蓮嘅南亞佬, 亞嫂即刻話咪叫咗佢唔好再上黎! 左乜又上黎!

果個南亞話今次上黎主要say sorry, 仲攞多咗幾罐啤酒及汽水比亞嫂順番條氣.

仲話上次自己中文唔好講錯說話, 佢係想同亞嫂講佢對波先係最成熟最有吸引力, 乳暈又靚, 對奶唔大唔細先最好揸手, 引死人, 仲問亞嫂可唔可以摸下 ?亞嫂話原本比南亞摸下有乜所謂,不過上次激嬲左佢, 所以話唔比, 話下次睇南亞口唔口乖先考慮下.

跟住南亞又望住亞嫂個羅友話原來亞嫂個羅友個形好靚同埋好有肉好白喎, 亞嫂跟住話係咪真架? 然後仲側側身叫南亞睇清楚D個羅友係咪咁靚?

呢個時候細佬行出黎, 仲摸住亞嫂個羅友話真係幾白, 有肉地, 然後仲啪啪聲打咗幾吓話睇下幾有弹性, 佢最鐘意狗仔, 亞嫂即刻轉身作狀打細佬話唔好講, 比人知道哂佢怕醜架, 細佬話佢成日都光脱脱乜都無著出嚟攞外賣比人睇過哂啦!你會怕醜嘅咩, 你發姣就真!亞嫂話細佬咁百厭仲講, 依家就帶佢入去懲罰佢, 並同條南亞佬say bye 及 叫佢唔好四圍唱頭先聽到嘅嘢.

有沒有考慮比南亞佬觀戰睇住你地屌閪?南亞佬在旁齋睇又冇得參與😄,我諗二位阿嫂一定覺得好正。

回覆 1# cheapcheap123 的帖子

師兄開鋪,一見到,即刻入來,,頂一頂先,哈哈

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-7 10:06 發表 查看引用來源
有沒有考慮比南亞佬觀戰睇住你地屌閪?南亞佬在旁齋睇又冇得參與😄,我諗二位阿嫂一定覺得好正。
二位亞嫂話現階段幾好玩, 可以光脱脱比南亞慢慢欣賞佢哋嘅body, 又比佢哋言語上挑逗, 產生另類快感😅, 所以未考慮進一步比南亞觀戰.😅😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 11:15 發表 查看引用來源
二位亞嫂話現階段幾好玩, 可以光脱脱比南亞慢慢欣賞佢哋嘅body, 又比佢哋言語上挑逗, 產生另類快感😅, 所以未考慮進一步比南亞觀戰.😅😅😅
如果肯比南亞觀戰即係對南亞有興趣,你接唔接受呀嫂想比南亞吊?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 11:15 AM 發表 查看引用來源
甘玩已經好刺激丫,進一步就比較冇甘安全啦,D南亞仔無性架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆