上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.0k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 11:47 發表 查看引用來源
如果肯比南亞觀戰即係對南亞有興趣,你接唔接受呀嫂想比南亞吊?
二位亞嫂係唔會比南亞觀戰, 若比佢哋觀戰,估計狀況係我同細佬屌緊亞嫂時, 佢隨時攞埋條巨撚出嚟比亞嫂睇, 亞嫂hi hi 地隨時攞嚟含, 跟手就比佢地中出屌埋架啦!

仲有佢哋幾濫交污糟, 亞嫂比佢哋屌完, 送比師兄你屌, 你都唔屌啦!😅😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 12:21 PM 發表 查看引用來源
二位亞嫂係唔會比南亞觀戰, 若比佢哋觀戰,估計狀況係我同細佬屌緊亞嫂時, 佢隨時攞埋條巨撚出嚟比亞嫂睇, 亞嫂hi hi 地隨時攞嚟含, 跟手就比佢地中出屌埋架啦!

仲有佢哋幾濫交污糟, 亞嫂比佢哋屌完, 送比師兄你屌,  ...
系架,始終五知對方乜料,尤其南亞仔,又吊賓,印妹,呢D女又濫交,好危險架

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 12:21 PM 發表 查看引用來源

仲有佢哋幾濫交污糟, 亞嫂比佢哋屌完, 送比師兄你屌,  ...
根據我經驗,如要再加人玩,最好系已婚男,佢地比較乾淨,因要面對返自己家庭,不過缺點系難即興,左约右约,大家就時間!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-7 12:33 發表 查看引用來源
系架,始終五知對方乜料,尤其南亞仔,又吊賓,印妹,呢D女又濫交,好危險架
這個我認同呀

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-7 12:37 發表 查看引用來源
根據我經驗,如要再加人玩,最好系已婚男,佢地比較乾淨,因要面對返自己家庭,不過缺點系難即興,左约右约,大家就時間!
所以我同細佬方便D , 話哂自己人夠哂安全, 又唔會比人四圍唱, 好似宝嫂咁就敝😅😅😅🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 12:21 發表 查看引用來源

我就係同你一樣咁唸,你知啦,女人玩起上嚟真係估唔到

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 13:03 發表 查看引用來源
我就係同你一樣咁唸,你知啦,女人玩起上嚟真係估唔到
Ching 係咪有類似經驗?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 13:17 發表 查看引用來源
Ching 係咪有類似經驗?
當然冇啦,我老婆保守型

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 13:47 發表 查看引用來源
當然冇啦,我老婆保守型
我老婆以前都好保守架, 唔知點解依家咁玩得😅

有沒有諗過拍片?比阿嫂睇你同弟婦玩,交流下,睇佢有幾姣,奶你菊花🌼,分分鐘開發埋佢🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆