上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

有師兄 pm 我問點解會同細佬, 弟婦玩4P咁爆嘅, 我係呢度重覆講一次.

亞嫂咪成日著左衫等於無著咁出門口攞外賣嘅, 成日被南亞不斷言語挑逗, 有次更被南亞揸埋波玩埋羅.

果次之後亞嫂間中會問我可唔可以同南亞玩, 我話更係唔得啦!話南亞好污糟架.

我怕佢遲D受唔住挑逗, 真係比南亞屌左, 到時亞嫂日日都比幾個南亞輪住屌都似, 所以咪轉移視線同細佬弟婦游下水玩下, 不經意間亞嫂幫我安排埋同細佬及弟婦玩4P.

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-7 14:47 發表 查看引用來源
有沒有諗過拍片?比阿嫂睇你同弟婦玩,交流下,睇佢有幾姣,奶你菊花🌼,分分鐘開發埋佢🤭
唔使拍片, 黎緊個星期六日, 細佬兩公婆上黎屋企過夜玩4P, 😃😃

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 14:51 發表 查看引用來源
唔使拍片, 黎緊個星期六日, 細佬兩公婆上黎屋企過夜玩4P, 😃😃
嘩....咁正呀🤤,有沒有玩下情趣玩具?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 14:48 發表 查看引用來源
有師兄 pm 我問點解會同細佬, 弟婦玩4P咁爆嘅, 我係呢度重覆講一次.

亞嫂咪成日著左衫等於無著咁出門口攞外賣嘅, 成日被南亞不斷言語挑逗, 有次更被南亞揸埋波玩埋羅.

果次之後亞嫂間中會問我可唔可以同南亞玩, 我話 ...
原來呀嫂真係有唸過比南亞仔吊,只係你唔開綠燈,呀嫂真係好進取,日後就算吾比佢吊真會揾機會睇下條南亞腸

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-7 15:12 發表 查看引用來源
嘩....咁正呀🤤,有沒有玩下情趣玩具?
我哋4人之前係長洲已經玩過4P啦!無玩情趣玩具。

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 15:24 發表 查看引用來源
原來呀嫂真係有唸過比南亞仔吊,只係你唔開綠燈,呀嫂真係好進取,日後就算吾比佢吊真會揾機會睇下條南亞腸
因為佢公司有個同事同南亞仔拍緊拖,成日聽聴埋埋話D南亞點樣大碌同埋勁,所以搞到亞嫂個陣真係起哂水㗎!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 15:29 發表 查看引用來源
因為佢公司有個同事同南亞仔拍緊拖,成日聽聴埋埋話D南亞點樣大碌同埋勁,所以搞到亞嫂個陣真係起哂水㗎!
下次南亞仔送外賣嚟,叫阿嫂同佢講,聽講南亞條撚好勁,叫佢即場攞出嚟睇下😁

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-7 15:33 發表 查看引用來源
下次南亞仔送外賣嚟,叫阿嫂同佢講,聽講南亞條撚好勁,叫佢即場攞出嚟睇下😁
亞嫂咁姣又正又光脫脫,個個南亞都扯晒旗走㗎啦,亜嫂一叫到即刻攞條巨🐉出嚟引亞嫂啦!亞嫂有分吋嘅,唔會咁做。

師兄就好, 老婆咁玩得, 仲有個細佬可以幫手

見師兄同亞嫂年紀同我同我太太差唔多, 都想講下我自己
我就41,,太太就39。唔知師兄有冇覺得接近40歲體力就下降得好快,唔止日常放工返到屋企攰到隻狗咁,就連扑嘢都要放假先有力氣。以前同太太結婚無耐,我係扑到我老婆拍我手叫我停一停比佢抖下架,時間雖然唔係好耐,但支持十五分鐘都還可以。直至到30尾時,體力開始下降得好快,以前一個月可以屌老婆12-13次,變到現在一個月大約得4次每次有接近10分鐘都叫勁囉,有時仲只得5分鐘貨仔。以前屌老婆射咗之後佢攰到唔動,要我幫埋佢清潔。但現在情況就調返轉係屌完我攰到唔動佢幫我清潔。有時都覺得好似成日餵佢唔飽佢好似好慘咁,所以早兩三年前都有做下運動希望可以操fit自己等佢飽啲,但近兩年疫情又冇得出街跑步身體又差返。有時我都同我老婆講其實我唔介意你同第二個男人扑嘢架帶套就得,但佢又因為保守同對我專一而冇咁做。所以見到師兄你可以露出老婆不特止,仲可以有個細佬幫手真係好,如果可以我都想搵個信得過的人幫手。

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-6-7 15:54 發表 查看引用來源
師兄就好, 老婆咁玩得, 仲有個細佬可以幫手

見師兄同亞嫂年紀同我同我太太差唔多, 都想講下我自己
我就41,,太太就39。唔知師兄有冇覺得接近40歲體力就下降得好快,唔止日常放工返到屋企攰到隻狗咁,就連扑嘢都要放假先有 ...
咁師兄可以先同老婆玩下走光露出攞外賣, 提升性趣. 聽D南亞仔講最近都見好多靚女光脱脱或者剩係著條底衭出嚟攞外賣, 成對奶比佢哋任睇.
呢D事情可能同疫情有關, 年青男女夫婦無得出外玩咪揾呢D嘢玩囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆