上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.0k

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-6-7 15:54 發表 查看引用來源
師兄就好, 老婆咁玩得, 仲有個細佬可以幫手

見師兄同亞嫂年紀同我同我太太差唔多, 都想講下我自己
我就41,,太太就39。唔知師兄有冇覺得接近40歲體力就下降得好快,唔止日常放工返到屋企攰到隻狗咁,就連扑嘢都要放假先有 ...
我正是同你差不多,30幾仲還可以,40後就慢慢衰退,性慾,持久力,硬度都比之前差,所以而家吾可以成日做,一個月都係3-4次左右

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 16:13 發表 查看引用來源
我正是同你差不多,30幾仲還可以,40後就慢慢衰退,性慾,持久力,硬度都比之前差,所以而家吾可以成日做,一個月都係3-4次左右
師兄講到自己性無能咁, 你一個月都可以屌3-4次, 出面好多精壯師兄, 成年都無得屌呀!仲慘慘豬啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 15:43 發表 查看引用來源
亞嫂咁姣又正又光脫脫,個個南亞都扯晒旗走㗎啦,亜嫂一叫到即刻攞條巨🐉出嚟引亞嫂啦!亞嫂有分吋嘅,唔會咁做。
過來支持下師兄同呀嫂先😊

回覆 119# 西門吹簫 的帖子

用假九玩下先再插  得唔得?

回覆 123# 煎熬三寶 的帖子

多謝三宝哥支持, 大家努力😃

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 16:25 發表 查看引用來源
師兄講到自己性無能咁, 你一個月都可以屌3-4次, 出面好多精壯師兄, 成年都無得屌呀!仲慘慘豬啦!
精壯師兄無得屌可以偷偷地出去玩,但自己老婆保守唔識得出去玩,靠我又食唔飽,我想餵但無能力餵飽佢。感覺就係自己好窮無好多錢比佢駛,但佢依然跟住你,你嗰種內疚同無能為力感,又無方法去幫佢

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-6-7 16:30 發表 查看引用來源

精壯師兄無得屌可以偷偷地出去玩,但自己老婆保守唔識得出去玩,靠我又食唔飽,我想餵但無能力餵飽佢。感覺就係自己好窮無好多錢比佢駛,但佢依然跟住你,你嗰種內疚同無能為力感,又無方法去幫佢 ...
明白, 明白😔😔😔

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 16:28 發表 查看引用來源
多謝三宝哥支持, 大家努力😃
努力,呀嫂有你二兄弟屌一定好爽😊

唔怕佢地叫埋班同鄉黎招呼你老婆?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 16:25 發表 查看引用來源
我咪係其中一個囉😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆