上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.4k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 19:42 發表 查看引用來源
你睇下, 一話有機會同亞嫂, 或弟婦甚至一齊玩, 即刻生猛哂😃
文字上生猛,但都係好事,起碼有幻想空間

回覆 136# cheapcheap123 的帖子

親細佬?!好正!!!!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 20:03 發表 查看引用來源
文字上生猛,但都係好事,起碼有幻想空間
我都係幻想就好興奮,做嗰時都要靠啲幻想先可以持久啲

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:12 發表 查看引用來源
(露出初體驗)

疫情關係多左叫外賣, 由於送外賣都係南亞人士, 所以同老婆講不如着我件藍球背心球衣, 上面真空下面剩係着住底褲係門口攞外賣借D意走光, 老婆初初唔肯,後來撩多佢幾次佢終於肯, 仲話幾刺激吓, 但只限比 ...
嘩,屌,睇到我硬晒,我要轉工先得,師兄邊區?等我油下塊面扮南亞仔送外賣先得,哈哈。

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 19:37 發表 查看引用來源
都好喎,兩位嫂嫂呢方面應該有啲心得😆
亞嫂及弟婦鬧到我狗血淋頭😰, 佢哋話佢哋係姣但唔係濫, 叫你去鴻福堂買支涼茶飲, 清下D熱氣.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-7 20:52 發表 查看引用來源

嘩,屌,睇到我硬晒,我要轉工先得,師兄邊區?等我油下塊面扮南亞仔送外賣先得,哈哈。
新界区大型屋苑

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:08 發表 查看引用來源
亞嫂及弟婦鬧到我狗血淋頭😰, 佢哋話佢哋係姣但唔係濫, 叫你去鴻福堂買支涼茶飲, 清下D熱氣.
同意,佢哋係姣唔係濫,所以千祈唔好益南亞仔,南亞幾勁都好,又濫又污糟。所以我又要做外賣仔,睇下都好呀,哈哈。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:08 發表 查看引用來源
你真係同兩位嫂嫂講,呢啲嘢佢同你講就得,相反就實比佢地鬧,好似呀嫂問你同南亞仆就得,相反你叫佢比南亞仆就吾得,呢個係主動問題,何況女人吾會認濫的,但其實姣同濫係一缐之差

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-7 21:21 發表 查看引用來源

同意,佢哋係姣唔係濫,所以千祈唔好益南亞仔,南亞幾勁都好,又濫又污糟。所以我又要做外賣仔,睇下都好呀,哈哈。
好呀!等你送外賣上黎😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:31 發表 查看引用來源
好呀!等你送外賣上黎😅
你好呀,我係Jer panda 送外賣嚟架……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆