上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.4k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:10 發表 查看引用來源
新界区大型屋苑
原來我哋係鄰居,我都住附近

過嚟踩下場先
Cheap 師兄好。

今日早咗起身, 早晨各位ching😃

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-6-7 23:34 發表 查看引用來源

原來我哋係鄰居,我都住附近
啪啪聲師兄早晨, 乜原來你係我鄰居黎架? 咁應該好大機會見到亞嫂真人, 不過斯文D唔係嚇親佢.

亞嫂噚晚同我講話以後逢長假期及星期六日, 同弟婦大家交換玩, 間中就一齊玩, 問我好唔好?我話好, 不過大家唔準呷醋架, 亞嫂話大家各有各玩, 更係唔會呷醋啦!都不會有真感情, 純粹係一個成人遊戲黎嘅遮.

morning, 各位大大大。。。。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:08 發表 查看引用來源
亞嫂及弟婦鬧到我狗血淋頭😰, 佢哋話佢哋係姣但唔係濫, 叫你去鴻福堂買支涼茶飲, 清下D熱氣.
姣同濫都只是文字形容,冇所謂啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 09:39 發表 查看引用來源
亞嫂噚晚同我講話以後逢長假期及星期六日, 同弟婦大家交換玩, 間中就一齊玩, 問我好唔好?我話好, 不過大家唔準呷醋架, 亞嫂話大家各有各玩, 更係唔會呷醋啦!都不會有真感情, 純粹係一個成人遊戲黎嘅遮. ...
Cheap兄 , 亞嫂真係明事理喎, 遊戲時遊戲 .......

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 09:39 發表 查看引用來源
亞嫂噚晚同我講話以後逢長假期及星期六日, 同弟婦大家交換玩, 間中就一齊玩, 問我好唔好?我話好, 不過大家唔準呷醋架, 亞嫂話大家各有各玩, 更係唔會呷醋啦!都不會有真感情, 純粹係一個成人遊戲黎嘅遮. ...
你有呢個老婆真係幸福,我老婆連目及女都唔俾呀。

引用:
原帖由 imkrist 於 2021-6-8 09:59 發表 查看引用來源

Cheap兄 , 亞嫂真係明事理喎, 遊戲時遊戲 .......
佢依家真係都幾開放😅, 乜嘢都當閒事一樁😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆